Acne behandeling

Met de mogelijkheden van nu is acne zeer goed te behandelen en te verminderen. Met een acne behandeling worden puistjes, oneffenheden en mee eters behandeld. Zelfs is het mogelijk om littekens te verminderen en te behandelen. Een prachtige vervolgbehandeling is een mesoneedling, laser of micro dermabrasie. Samen wordt er een persoonlijk behandelplan opgesteld om het beste en gewenste resultaat te boeken. Plan een gratis intakegesprek voor een acnebehandeling.

ACNE TREATMENT I
Behandeling voor de huid met een vette tendens of met acne. De behandeling bestaat uit een diepte reiniging zonder peeling.

ACNE TREATMENT II
Behandeling voor de huid met een vette tendens of met acne. De behandeling bestaat uit een diepte reiniging, peeling en masker.

ACNE TREATMENT III
Behandeling voor de huid met een vette tendens of met acne. Met deze specifieke behandeling wordt de hydrolipidenbalans hersteld. Hierdoor vermindert talgafscheiding, de ph-waarde genormaliseerd en de huid wordt gezuiverd. De behandeling bestaat uit een diepte reiniging, peeling, acne ampullen, serum en masker.