CARBON LASER PEEL

Voor wie geschikt?

Iedereen! Van jong tot de rijpere, van lichte huid tot donkere huid. Ieder huidtype is geschikt voor de behandeling.

Carbon Laser Peel

Deze behandeling bestaat uit twee delen. Door middel van een medische koolstof (Carbon), een mengsel van vitaminen en mineralen, wordt de oppervlaktehuid gevoed en gereinigd en door middel van een nieuwe lasertechnologie worden er belangrijke processen in de diepere laag van huid geactiveerd. De extreem geconcentreerde en gerichte warmte van de Q-Switch ND: Yag laser dringt door tot in de diepste laag van de huid. Hier bevinden zich talgklieren en is het de plek waar collageen wordt aangemaakt. Door de warmte wordt de aanmaak van collageen gestimuleerd en worden talgklieren verzwakt. Dit uit zich in minder rimpels, minder fijne lijnen en een minder vette huid. Met andere woorden: Een zichtbaar jonger uitziende, vitalere huid. Dit is al direct zichtbaar na uw eerste behandeling!

Hoe werkt een Carbon Laser Peel behandeling

Nadat het gezicht is gereinigd, wordt het Carbon mengsel aangebracht. Door het opdrogen van het Carbonmengsel trekken vitaminen en mineralen enerzijds in de huid en hechten dode huidcellen en onzuiverheden zich anderzijds aan de Carbonpeeling. De Q-Switch ND: Yag laser zal het opgedroogde Carbon met alle onzuiverheden vervolgens van het gezicht “af schieten” en zal de laser doordringen in de diepste huidlaag. Na het “wegschieten” van het carbon worden laatste reststoffen van het koolstofmasker verwijdert en nog een keer gereinigd. Als laatst wordt er een voedend & verzorgend serum met SPF aangebracht.

Direct zichtbaar resultaat!

Al na één behandeling ziet u duidelijk het verschil al! 

Kuurverband

Voor een optimaal resultaat en het behouden van de geboekte resultaten, adviseren wij de Carbon Laser Peel in een reeks behandelingen aan. De huidtherapeut van JC Cosmetics kan u hierin adviseren.

CARBON LASER PEEL

Goed om te weten

  • Pijnloos
  • Geschikt voor ieder huidtype
  • Direct zichtbaar resultaat!
    Winkelmand