Coronaprotocol

Met de vooruitblik dat wij, ein-de-lijk, weer onze deuren mogen openen, hebben wij optimaal gebruikt gemaakt van de tijd waarin wij noodgedwongen moesten sluiten.

Bij JC Cosmetics heeft de gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers de hoogste prioriteit. Veiligheid en gezondheid, dat is waar het om draait in deze tijd van het Coronavirus. We nemen onze verantwoordelijk zeer serieus in dezen en we doen er écht alles aan om dit ten allen tijden te waarborgen! Veiligheid voor onze klanten maar ook zeker voor onze medewerkers. Uiteraard hebben we in ons bedrijf altijd al strenge hygiëne richtlijnen. Deze gelden nu, net zoals altijd. Wij houden ons aan de richtlijnen van het RIVM en de door ons eigen opgestelde Coronaprotocol. Daar waar nodig is wordt direct actie ondernomen en maatregelingen getroffen.  

We hebben voldoende ruimte in ons bedrijf. Onze salon heeft maar liefst 220 m²! Daarnaast hebben we verschillende behandelkamers in ons bedrijf zodat we de afstand en veiligheid absoluut probleemloos kunnen realiseren en waarborgen.

 • Afspraak
  We vragen aan u om geen andere personen mee te nemen naar de afspraak. Houd de tijd van de afspraak aan. Kom niet te vroeg naar de afspraak, zodat we een soepele doorgang hebben. We verspreiden en verruimen de behandeltijden zodat we de wachtenden in de ruimte kunnen beperken. Zonder afspraak kan er niet gewacht worden in de ruimte of op een vriend(in) die in een behandeling is.

 • Houd 1,5 meter afstand
  De behandelruimtes zijn heringericht. We hebben voldoende ruimte in onze salon om dit te kunnen realiseren en zodoende de 1,5 meter te kunnen waarborgen. Tevens zijn er bij de balie, op de grond, 1,5 meter indicatiepunten aangebracht.

 • Eigen jas ophangen aan de kapstok
  We willen onnodig contact met de klant vermijden. De klant dient zelf de jas op te hangen.

 • Handen wassen bij binnenkomst
  Dit kan in onze keuken of in onze Beauty Salon ruimte. Bij een nagelbehandeling worden de handen tevens gedesinfecteerd aan de nageltafel.

 • Hoest en nies in de binnenkant van uw elleboog
  Indien er geen papieren zakdoek in de buurt is, niest of hoest in uw elleboog. Bij gebruik van een papieren zakdoek dient dit direct weggegooid te worden en worden de desinfecteer stappen opnieuw herhaald.

 • Beschermingsmaatregelingen
  De stylist is uitgerust met een plastic gezichtsbeschermingsmasker, mondmasker, bril, mouwbeschermers, handschoenen en schort. Voor iedere behandeling is er een protocol opgesteld om ten alle tijden de optimale bescherming te waarborgen.
 • Plexiglas schermen
  De nageltafels en kassabalie zijn uitgerust met plexiglas schermen. Tijdens de behandeling zullen wij en de klanten gescheiden zijn door middel van een plexiglas met een kleine opening voor de handen.

 • Betalingen
  Afrekenen met pin kan alleen met een mobiele telefoon of horloge, zodat er geen contact is met het pinapparaat. Contant geld wordt op de balie gelegd en het wisselgeld wordt op dezelfde manier teruggegeven. Ditzelfde geldt voor de kassabon.

 • Koude & warme dranken
  Wij bieden op dit moment geen warme/koude dranken aan.
 • Toilet
  Er kan geen gebruik meer gemaakt worden van onze klantentoilet.

 • Hygiëne
  Wij zorgen er voor dat alles gereinigd en gedesinfecteerd wordt.
 • Mondmaskers
  De klant is vrij om een mondmasker tijdens de behandeling te dragen. U dient hier zelf zorg voor te dragen en mee te brengen naar de afspraak. Indien u dit niet in uw bezit heeft en wel een mondmasker wilt dragen, dan kunt u een mondmasker bij ons kopen.
 • Winkel
  Onze winkel is open. Indien de aankoop meer tijd nodig heeft, denk hierbij aan bijvoorbeeld advies over producten o.i.d., dan kan er een afspraak gepland worden zodat wij voldoende tijd hebben om u te adviseren met uw aankoop, zodoende hebben we niet teveel mensen in ons bedrijf. 
 • Cadeau & cadeaubonnen
  Cadeaus en cadeaubonnen worden altijd met grote zorg ingepakt. Doordat we dit prachtig en met aandacht voor u inpakken, neemt dit tijd met zich mee. Indien u dit wilt dan vragen wij u een opdracht bij ons uit te zetten. Er wordt dan een afspraak met u gemaakt wanneer u dit kunt ophalen. Indien er de ruimte is en niet teveel mensen in ons bedrijf aanwezig is dan kan dit direct gedaan worden.

Wij vragen aan iedereen deze maatregelen serieus te nemen, te volgen én uit te voeren. Wij doen ons uiterste best om een veilige bijdrage te leveren. Uw bezoek zal helaas anders zijn dat u van ons gewend bent. De gepaste afstand, service van ontvangst, uitstraling van de salon kortom het nieuwe leven in onze samenleving. Ook dit zal na verloop van tijd het nieuwe normaal zijn en dat we het “oude” in een “nieuw” jasje krijgen. Volgens Rutte wordt dit de nieuwe samenleving, waarbij iedereen nog steeds moet wennen aan de nieuwe richtlijnen.

Zoals ons bedrijfsmotto al zegt: 50 + 50 maakt samen 100!

Warme groet en we hopen u snel weer te mogen verwelkomen in onze salon.

Team
JC Cosmetics

Previous
Next
  Winkelmand