Henna Brow Treatment

Wenkbrauwen zijn het visitekaartje van uw gezicht

Wenkbrauwen zijn zeer bepalend voor het gezicht, een echte blikvanger vooral als ze er nog een super verzorgd eruit zien! Mooi gevormde wenkbrauwen geeft een verzorgde uitstraling. De wenkbrauwen wordt in de vorm gemodelleerd wat bij uw gezicht past, uiteraard wordt er ook gekeken hoe het eigen haar is en de hoeveelheid. Indien u brildragend bent, houden wij er rekening mee dat de wenkbrauwen niet “wegvallen” achter het monteur.

Wekenlang perfect geverfde wenkbrauwen

Henna verf hecht behalve aan de haartjes ook aan uw huid (schaduweffect), de henna verf is intensiever qua kleur. Op uw huid blijft de verf van enkele dagen tot 2 weken zitten (afhankelijk van uw huidtype en uw nazorg) op de haartjes 4-6 weken. Resultaat is perfecte volle wenkbrauwen.

Door uw wenkbrauwen te verven met een speciaal ontwikkelde Henna verf krijgen zelfs de lichtste (dons)haartjes weer definitie. (Niet iedereen heeft evenveel (dons)haar, waardoor dit effect per persoon kan verschillen).  Uw wenkbrauwen kleuren biedt daarom niet alleen uitkomst als uw wenkbrauwen te licht zijn, maar ook als u vollere wenkbrauwen wilt.

Om een strakke en crispy wenkbrauw te creëren, worden de wenkbrauwen geharst of geëpileerd en geknipt.

Omdat ons gezicht (bijna altijd) asymmetrische is, kan er bijvoorbeeld een verschil in botstructuur (oogkassen) of in de wenkbrauwspier zitten. Hierdoor zijn wenkbrauwen van zichzelf meestal niet identiek, met Henna kunnen wij de wenkbrauwen weer identiek laten lijken.

Altijd al gedroomd van mooie verzorgde wenkbrauwen, maar durft u permanente make-up niet goed aan?

Goed nieuws! Mooie en volle wenkbrauwen, passend bij uw gezicht. Poeders en wenkbrauwpotloden zijn vanaf nu verleden tijd.

Verschil tussen Henna & verven van de wenkbrauwen

het verschil is, een gewone wenkbrauwverf is bedoeld om de haartjes een kleur te geven. Doordat de lichte haartjes gekleurd worden lijken de wenkbrauwen voller. Gaatjes of waar geen haargroei meer is kunnen niet opgevuld worden, omdat de verf hecht aan het haar en niet aan de huid. Het effect van verven is ongeveer 3 á 4 weken zichtbaar. Een henna verf is als het waren een dikke pasta die aangebracht wordt. De henna geeft kleur af op zowel de haren als op de huid. Het effect is een intensievere kleur en afdruk op de huid. Gaatjes, oneffenheden bijvoorbeeld door littekens of waar geen haargroei meer is worden nu wél opgevuld door de henna. Bijtekenen wordt daardoor overbodig!

Advies na de Henna Brow Treatment
Voor langer behoud van de Henna Brow Treatment zijn er een aantal adviezen:

  • Gedurende de eerste 24-48 uur na de behandeling mogen de wenkbrauwen niet in contact komen met water;
  • Gebruik geen oliehoudende producten op of rondom de wenkbrauwen. Olie lost de verf op de huid op;
  • Gebruik geen peeling producten op of rondom de wenkbrauwen;
  • Gebruik geen reinigingsproducten op de wenkbrauwen, reinig de wenkbrauwen na 48 uur alleen met water;
  • Wrijf niet over de wenkbrauwen bij het wassen van het gezicht. Dep de wenkbrauwen droog, niet wrijven;
  • Gebruik geen waterproof wenkbrauw make-up.
    Winkelmand