GEZICHTSBEHANDELING

Dit is slechts een greep uit de vele behandelingen en mogelijkheden die wij bieden. Daarnaast werken bij met verschillende schoonheidsproducten zodat we altijd het juiste in kunnen zetten. Bij het kiezen van de juiste behandeling en product, kijken wij altijd naar de wensen en mogelijkheden. In overleg maken wij dan een behandelplan of stellen we een kuur op maat voor u samen. Alle gezichtsbehandelingen kan uitgebreid worden met één of meer opties, zoals harsen, verven etc. Kijk voor de opties bij te boeken bij behandelingen. Tevens kan er combi boekingen worden gedaan. 

Het is ook mogelijk een gezichtsbehandeling uit te breiden met huidverbeterende methodes, zoals collageenlamp, bindweefelmassage, mesoneedling, acne behandeling, massages, etc.). De mogelijkheden zijn zo uitgebreid, dat er altijd een behandeling  afgestemd kan worden op uw specifieke wensen of eigen schoonheidsdoel!

Behandeling afgestemd op je huidtype.

Omdat elke huid een andere verzorging nodig heeft!

Bij JC Cosmetics kun je terecht voor diverse behandelingen op het gebied van huidverbetering. Wij bieden een uniek huidverbeteringsprogramma: Skin care.
Omdat elke huid een andere behandeling nodig heeft, krijgt jouw huid door deze persoonlijke aanpak exact de ingrediënten die het nodig heeft. Je huid ziet er direct stralend en gezond uit!

Skin care start altijd met een krachtige basisbehandeling die kan worden aangevuld met gepersonaliseerde huidverbeterende modules naar keuze.

De behandelingen van JC Cosmetics zijn altijd opgedeeld in onze eigen ontwikkelde 4 fases:

  1. Prep: de huid wordt gereinigd en krijgt een dubbele peeling.
  2. Clean: reiniging tot diep in de poriën en verwijderen van onzuiverheden.
  3. Detox: door middel van een huidverbeterende massage.
  4. Boost & protect: een gezichtsmasker en dagverzorging.
MICRO NEEDLING

De micro-needling therapie biedt enorm veel mogelijkheden en effecten

GEZICHTSBEHANDELING

Heerlijk ontspannen en bezig zijn met huidverzorging & huidverbetering.

Dit resulteert in een krachtig natuurlijk herstel van de opperhuid die de huid een langdurig schoon en fris uiterlijk geven.

ACNE BEHANDELING

Met de mogelijkheden van nu is acne zeer goed te behandelen en te verminderen. Mascne valt hier ook onder.

Een gezichtsbehandeling is niet alleen voor huidverbetering maar ook een heerlijke ontspanning.

HOTSTONE

Een absolute weldaad voor lichaam én geest!

    Winkelmand