HANDEN

Uw handen zijn uw visitekaartje. We gebruiken onze handen ontzettend veel en verdienen misschien wel meer aandacht dan dat ze krijgen. Mooie verzorgde en gezonde handen, wie wilt dit nu niet? We kunnen tegenwoordig rimpels als sneeuw voor de zon doen laten verdwijnen, echter is dit, tot op de dag van vandaag, niet het geval voor de handen!

Verzorg ze daarom eens met een manicure, een parafinne wax treatment, hydro & moisture treatment manicure of met een heerlijke hotstone treatment. Ook eenvoudig in combinatie met een behandeling te boeken. 

Vandaag de dag zijn de mogelijkheden reuze! Het “ouderwetse” hars en “dikke” (vergeelde) nagels zijn écht verleden tijd. We hebben wat dat betreft écht een gigantische ontwikkeling gemaakt in de nagelindustrie. Voor iedere (nagel)probleem hebben we een oplossing en de combinaties die we tegenwoordig kunnen maken zijn eindeloos. 

De behandeling kan voor zowel cosmetische redenen als voor medische redenen gedaan worden. 

De aangedane nagel “pakken” we in en brengen we een nieuw kunstmatige stresspoint aan. Hierdoor kan de nagel “rusten” en indien de matrix niet beschadigd is, dan kan het zelfs zo zijn dat – na het compleet uitgroeien van de nagel – het aangedane gedeelte weg is en het weer een normale nagel is.

20210118_083620

Gellak op de natuurlijke nagel

De gellak wordt op de natuurlijke nagel aangebracht.

Dit kan afgelakt worden in een transparant, natural “blush” of in een dekkende kleur.
Kortom in ieder gewenste kleur.

Gellak met verstevigingslaag Flex

Met een basis gel wordt de natuurlijke nagel lichtelijk verstevigd. De nagel blijft flexibel en zal door groeien zonder dat de nagel inscheurt of gaat chippen. Door de Flex zal de gellak langer en mooier blijven op de nagels. 
Nadat het product is aangebracht, worden de nagels gelakt in de gewenste kleur. 

Verstevigingslaag Flex - French Manicure

Gellak op de natuurlijke nagel in French manicure stijl, oftewel wit randje aan de vrije randen. Door het aanbrengen van de flexibele laag zal de French Manicure mooier en langer meegaan.

Gellak met Verstevigingslaag Medium

De nagels worden voorzien van een medium verstevigingslaag. Ideaal voor de overgang van kunstnagels naar de natuurlijke nagel. Of als de Flex niet voldoende is, dan kan de Medium aangebracht worden. De nagel kan hierdoor probleemloos groeien zonder dat dit gaat chippen of inscheuren.
Nadat het product is aangebracht, worden de nagels gelakt in de gewenste kleur. 

Verstevigingslaag Medium - French Manicure

De nagels worden voorzien van een medium verstevigingslaag. Ideaal voor de overgang van kunstnagels naar de natuurlijke nagel. Of als de Flex niet voldoende is, dan kan de Medium aangebracht worden. De nagel kan hierdoor probleemloos groeien zonder dat dit gaat chippen of inscheuren.
Nadat het product is aangebracht wordt er een tijdloze french manicure op de nagels aangebracht

Gellak met Verstevigingslaag Strong

De nagels worden voorzien van een zeer sterke verstevigingslaag. Een waanzinnige nieuwe techniek wat zojuist is gelanceerd in de nagelmarkt! De nagels kunnen probleemloos groeien zonder dat dit gaat chippen of inscheuren zodra dit de maximale groei lengte bereikt heeft. Nadat dit product is aangebracht kan de nagels gelakt worden in de gewenste kleur. 

Verstevigingslaag Strong - French Manicure

De nagels worden voorzien van een zeer sterke verstevigingslaag. Een waanzinnige nieuwe techniek wat zojuist is gelanceerd in de nagelmarkt! De nagel kan probleemloos groeien zonder dat dit gaat chippen of inscheuren zodra dit de maximale groei lengte bereikt heeft. De nagels worden voorzien van de altijd tijdloze French Manicure, in de volksmond wordt dit ook wel het witte randje aan het einde van de nagels genoemd.

Verstevigingslaag Strong - Babyboom

Babyboom is dat de wit en de roze geblend worden. Bij de French Manicure is er een strakke overgang zichtbaar en de Babyboom loopt de kleuren in elkaar over. 

Nieuwe set kunstnagels - acryl of gel met gellak

Door het plaatsen van een nieuwe set kan de nagels iets verlengd worden d.m.v. acryl, gel of Easy Sculpt. Na de plaatsing van het product worden de nagels afgelakt in de gewenste kleur. 

Nieuwe set kunstnagel - French Manicure

De nagels worden iets verlengd door middel van acryl, gel of Easy Sculpt. De kunstnagels worden in een French Manicure gezet (witte vrije randen).

Nabehandeling kunstnagels met gellak

Bij een nabehandeling wordt het vorige product eraf gehaald en worden de nagels opnieuw in balans gemaakt. De nagels worden, indien gewenst, eventueel korter gemaakt en afgelakt in de gewenste kleur. 

Nabehandeling - French Manicure

De nagels worden opnieuw in balans gemaakt en de French Manicure opnieuw aangebracht.

Nabehandeling - Babyboom

De nagels worden opnieuw in balans gemaakt en de Babyboom opnieuw aangebracht. 

    Winkelmand