Dit is slechts een greep uit de vele behandelingen en mogelijkheden die wij bieden. Daarnaast werken bij met verschillende schoonheidsproducten zodat we altijd het juiste in kunnen zetten. Bij het kiezen van de juiste behandeling en product, kijken wij altijd naar de wensen en mogelijkheden. In overleg maken wij dan een behandelplan of stellen we een kuur op maat voor u samen. Alle gezichtsbehandelingen kan uitgebreid worden met één of meer opties, zoals harsen, verven etc. Kijk voor de opties bij te boeken bij behandelingen.

Het is ook mogelijk een gezichtsbehandeling uit te breiden met huidverbeterende methodes, zoals collageenlamp, bindweefelmassage, mesoneedling, acne behandeling, massages, etc.). De mogelijkheden zijn zo uitgebreid, dat er altijd een behandeling  afgestemd kan worden op uw specifieke wensen of eigen schoonheidsdoel!

Als u liever een advies op maat heeft, dan kan dit uiteraard! U bent altijd van harte welkom voor een gratis intake, met een uitgebreide huidmeting met analyse en een advies op maat! 

Ons team staat voor u klaar. U kunt eenvoudig een afspraak online inplannen of anders bellen naar onze salon.

 

Essential Facial

Een gezichtsbehandeling afgestemd op de huidige conditie van de huid om het beste eruit te halen. De Aromatherapie producten zijn geselecteerd om diep te reinigen en zachtjes de huid te scrubben, zodat de aromatische oliën en andere voedingsstoffen beter worden opgenomen. De huid wordt sterk gehydrateerd, beschermd en voelt heerlijk opgefrist!
Het epileren/harsen van de wenkbrauwen en/of verven van wimpers dient apart bijgeboekt te worden.

Intensive Facial

Deze behandeling maakt gebruik van intensieve exfoliants om de huid weer op te knappen, waardoor de huid weer zacht en glad aanvoelt. Met behulp van krachtige aromatische oliën, krachtige serums en speciale maskers krijgt de huid een flinke boost. Laat je huid stralen!
Het epileren/harsen van de wenkbrauwen en/of verven van wimpers dient apart bijgeboekt te worden.

Purifying Facial

Deze verfrissende behandeling is ontwikkeld voor de vette, onzuivere huid. De huid wordt op grondige, maar milde wijze gereinigd en gekalmeerd. De huid zal weer fris, schoon en rustig aanvoelen. Deze behandeling is voor iedereen met een vette/onzuivere huid een must!
Het epileren/harsen van de wenkbrauwen en verven van wimpers dient apart bijgeboekt te worden.

De-Stress Facial

Genieten op z’n puurst!  Dit is een heerlijke ontspannende gelaatsmassage. Het is een vriendelijke, langzame en zachte massagevorm. Hoe heerlijk is het om jezelf te verwennen met een ontspannende massage.
We kunnen de muziek en de Aromatherapie afstemmen op de behandeling.

De-Stress Back Treatment

Een ontspannende rugmassage. Het tempo en de druk is tijdens de ontspanningsmassage laag. Een zachte en rustige ontspanningsmassage. Tijdens en na de ontspanningsmassage ervaar je direct de voordelen van deze behandeling.

Microdermabrasie

Dit resulteert in een krachtig natuurlijk herstel van de opperhuid die de huid een langdurig schoon en fris uiterlijk geven. Littekens en fijne rimpels vervagen doordat nieuwe jonge, gezonde huidcellen worden aangemaakt. Microdermabrasie is eveneens heel geschikt voor de behandeling van littekens van acne of andere huidbeschadigingen.

Verwijderen van gerstekorrels

Een gerstekorrel is een wit korreltje onder de huid. Met deze behandeling wordt een gerstekorrel professioneel verwijderd.
Prijs is afhankelijk van aantal gerstekorrels.