IPL HUIDVERJONGING

IPL HUIDVERJONGING

HUIDVERJONGING

De IPL-methode kunnen wij de verschijnselen van huidveroudering effectief bestrijden. Tijdens de behandeling is er een bevordering van de aanmaak van colageen, zodat de conditie van het bindweefsel een sterke verbetering ondergaat. Middels deze behandeling zal de textuur van de huid verbeteren en de huid zal gezonder, frisser en jonger tonen. Met als resultaat een jeugdigere en vitale huid.

De behandeling

Het gewenste huidgebied wordt behandeld. Tijdens de behandeling wordt de IPL op het huidoppervlakte geplaatst. De huid neemt het licht van achtereenvolgende flitsen de IP op waar het wordt omgezet in warmte. Dit proces geeft een stimulans aan de aanmaak van nieuwe huidcellen en aan de productie van nieuw collageen en elastine. Hierdoor is er een vervaging van het pigment, verdwijnen van uitgezette bloedvaatjes en worden de poriën in de huid fijner. Uw huid ziet er fris en jong uit. De duur van de behandeling is afhankelijk van de grootte van het te behandelen gebied. Tussen opeenvolgende behandelingen ligt een periode van één tot twee weken.

Hoeveel behandelingen?

Hoeveel behandelingen noodzakelijk zijn voor een optimaal resultaat hangt af van de verouderingsverschijnselen van de huid. Doorgaans zijn enkele behandelingen noodzakelijk voor een bevredigend resultaat.

Voor een optimaal resultaat is het aan te raden de IPL behandeling wekelijks te herhalen. De IPL behandeling zelf duurt ongeveer 10 tot 15 minuten.

Gemiddeld zijn 8 behandelingen nodig voor een bevredigend resultaat. Het is raadzaam om iedere 2 maanden een onderhoudsbehandeling te ondergaan om het behaalde resultaat optimaal te houden. Tussen de IPL huidverjongings behandelingen zit een rustperiode van 1 tot 2 weken

Omdat het verouderingsproces van de huid altijd door blijft gaan, adviseren wij iedere twee maanden een onderhoudsbehandeling, teneinde het resultaat optimaal te houden. 

Wat is huidveroudering?

Bij veroudering van de huid  zijn de genen een bepalende factor voor elk individu daarnaast spelen ook omgevingsfactoren een belangrijke rol in het verouderingsproces van de huid. Met name de huid wordt meer dan andere organen blootgesteld aan factoren uit de omgeving. De meest schadelijke invloed voor een versnelde veroudering is de chronische belasting met UV- straling, afkomstig van zonlicht. Andere factoren die het verouderingsproces van de huid versnellen zijn nicotinegebruik, zwaartekracht en klimatologische (hitte, wind) omstandigheden.

  • De huid wordt dunner.
  • Vorm en samenstelling van de huid verslechtert, er ontstaan rimpels.
  • Poriën in de huid verwijden.
  • De talg- en zweetproductie neemt af, de huid droogt makkelijk uit.
  • Pigmentverschuivingen treden op en ouderdomsvlekjes ontstaan.
  • Bloedvaatjes verwijden en couperose kan ontstaan.
IPL Huidverzorging en huidverjonging

Dankzij de IPL huidverjonging behandeling zijn zeer goede resultaten te behalen. Rond het 25ste levensjaar begint de huid te verouderen. Eerste tekenen zijn rimpels, couperose en verslapping van de huid. Het collageen in de huid neemt af. Natuurlijk hebben ook invloeden van buitenaf uitwerking op het proces, denk hierbij aan de zon, luchtvervuiling en roken. Deze behandeling stimuleert de huid en geeft het die frisse uitstraling terug.

HUIDVERJONGING
GELAAT……………..199
HALS………………….79
DECOLLETÈ…………79

      Cart