JC Nail Design

JC Nail Design is een organisatie wat zich constant beweegt en ontwikkelt in de markt. Focus ligt op het ontwikkelen van producten en lessystemen. We staan voor kwaliteit en samenwerken. Samen staan we sterk én samen kunnen we de krachten perfect bundelen.

JC Nail Design is een multi line brand. Wij kunnen iedere stylist bieden waarmee ze willen gaan werken. We hebben niet alleen producten voor de nagelstyling, ook voor pedicure, body & beauty. Waardoor je ook retail producten kunt aanbieden en meer omzet kunt behalen in je salon. JC Nail Design producten is geschikt voor alle gebruikers.

Het merk is kwalitatief hoogwaardig en succesvol. Tevens geldt dit voor de Education afdeling. Deze gouden combinatie zorgt ervoor dat we op alle niveaus, van beginnend tot professionals, kunnen ondersteunen. We zijn een allround merk met enorm veel productkennis. We zijn actief met het ontwikkelen van onze producten en delen deze kennis met onze JC Members. Door al deze kennis, kunnen we het optimale uit onze producten halen en hier ons absoluut mee onderscheiden.

We vinden de input van de klant erg belangrijk en we nemen dit ook mee in onze collecties. Bij JC Nail Design heb je de mogelijkheid om aan te geven welke kleuren en/of producten je graag terug wilt zien in ons assortiment.

Bij JC Nail Design staat samen werken en elkaar versterken hoog in het vaandel! Samen kunnen én weten we meer dan alleen. Alleen is ook zo alleen. We delen onze kennis en ondersteunen elkaar daar waar nodig is.

Motto van JC Nail Design is daarom al jarenlang, 50 + 50 = samen 100!

We willen ons blijven onderscheiden en stellen hier alles voor in werking. We bieden verschillende workshops en trainingen aan. Door hieraan deel te nemen zal je skills en kennis aanzienlijk toenemen. Onze missie is en blijft om goed en onderlegde collega’s op te leiden tot vakmensen, maar ook het hebben van een goed runnende en winstmakende onderneming!

Kennis en vaardigheden in het breedste zin van het woord. Dit zal niet alleen nieuwe energie geven, tevens zal dit een enorme boost geven voor je eigen ontwikkeling.

Kennis is macht, maar kennis delen is kracht.

    Winkelmand