MASSAGE

De-Stress Facial

Genieten op z’n puurst!  Dit is een heerlijke ontspannende gelaatsmassage. Het is een vriendelijke, langzame en zachte massagevorm. Hoe heerlijk is het om jezelf te verwennen met een ontspannende massage.
We kunnen de muziek en de Aromatherapie afstemmen op de behandeling.

De-Stress Back Treatment

Een ontspannende rugmassage. Het tempo en de druk is tijdens de ontspanningsmassage laag. Een zachte en rustige ontspanningsmassage. Tijdens en na de ontspanningsmassage ervaar je direct de voordelen van deze behandeling.

Massage is in de eerste plaats ontzettend lekker. Maar wist u ook dat het heel gezond is voor een mens? Massage is goed voor lichaam en geest en dat heeft een aantal redenen. De onverdeelde aandacht die u krijgt, maakt dat u weer even helemaal tot uzelf komt en dat uw lichaam zich weer herstelt. Doordat de spieren na een massage goed doorbloed zijn worden ze weer soepel en ontspannen. Deze combinatie van verminderde stress, een verhoogd geluksgevoel en een soepeler, ontspannen lijf doet veel goeds voor uw immuunsysteem.

Rug, nek schoudermassage 30 minuten € 31,-

Ontspanningsmassage 60 minuten € 57,-

Ontspanningsmassage 90 minuten € 77,-

(Tijdens deze massage komt u even tot rust van alle drukte om u heen. De massage word volledig aangepast naar uw wensen. De stevigheid, druk van de massage word van tevoren overlegd naar uw wensen).

Hotstone massage
30 minuten 

Voetmassage
30 minuten 

(Voetmassages hebben een positieve invloed op de gezondheid van mensen. Door de massage breng je de doorbloeding van bepaalde organen en lichaamsdelen op gang. Als een voet wordt gestimuleerd door massage, geven de zenuwen in de voeten prikkels naar alle delen in het lichaam).

  Previous
  Next

  Gezicht

  JC Beauty Salon biedt diverse gezichtsbehandelingen aan en worden afgestemd op de huidige conditie van de huid.

  Laat uw huid weer stralen! Geniet en ontspan van een heerlijke gezichtsbehandeling.

  Wees goed voor uw huid. Uw huid blijft uw huid, vandaag, morgen en voor de rest van uw leven.

  BEAUTY

  behandelingen

  Gezichtsbehandeling

  Huidverbetering

  Huidverjonging

  Hotels

  Concepts

  Restaurant