PRIJSLIJST

PRIJSDIFFERENTIATIE

Team JC Cosmetics

Er zijn vier categorieën; 
Junior, Stylist, Top Stylist en Master Stylist. 

Junior
De juniors volgen de traineeship program/opleiding en worden intensief door ons getraind. Afhankelijk van de trainingen kunnen en mogen ze steeds meer doen. De prijzen zijn op het niveau en kunde afgestemd. 

Stylist
De stylisten zijn klaar met hun opleiding en kunnen behandelingen uitvoeren. Stylisten worden nog steeds intensief door ons begeleid.

Top Stylist
De Top Stylisten hebben minimaal vijf jaar werkervaring. Heeft ruime specialistische scholing gekregen en afgerond.

Master Stylist
Master stylisten hebben meer dan tien jaar ervaring. Internationale trainingen gevolgd en afgerond.

Kom je voor de eerste keer en je wilt een specialistische behandeling, gewenste vorm, applicatie, speciale wensen (denk aan nagelbijters o.i.d.), of is het voor een speciale gebeurtenis (denk aan trouwen)? Dan raden wij een Top Stylist of een Master Stylist aan.

Voor “standaard” behandelingen kun je prima bij een Stylist terecht.

Voor simpele (basis)behandeling kun je prima terecht bij een Junior.

Erkend leerbedrijf

JC Cosmetics is een officeel en erkend leerbedrijf. We werken met stagiaires vanuit verschillende scholengemeenschappen. Tevens, hebben wij een eigen traineeship program. Hierom werken wij met een prijsdifferentiatie.   

Onze missie is om jonge mensen de kans te geven in het vak. Wij willen mensen opleiden tot het hoogste niveau. Kennis is macht maar delen is kracht!

Ook hier geldt weer ons motto:
50% + 50% maakt samen 100%!

Modellen

Ons traineeship programma is bedoeld voor beginnende stylisten die wij (allround) opleiden. Dit betekent dat zij kennis opdoen van verschillende behandelingen, zoals pedicure behandelingen, nagelstyling behandelingen en beauty behandelingen etc. . Behandelingen worden uitgevoerd door beginnende stylisten onder begeleiding van onze ervaren professionals. Om onze trainees ervaring op te laten doen en te laten groeien in hun vaardigheden, bieden wij deze behandelingen tegen een kleine vergoeding aan.

Als beginnende stylist is het belangrijk om veel ervaring op te doen en verschillende behandelingen te oefenen op modellen. Ons traineeship program biedt jou deze mogelijkheid. We zoeken regelmatig modellen voor onze stylisten in opleiding. Wij vinden het belangrijk dat onze trainees voldoende praktijkervaring opdoen, voordat ze zelfstandig aan de slag gaan. Dit kan alleen met de hulp van modellen. Door model te zijn bij ons traineeship programma, help je niet alleen onze stylisten in opleiding, maar krijg je zelf ook nog een mooie korting op een heerlijke behandeling.

Wij hanteren een staffelkorting, waarbij de prijzen na elke maand van het traineeship verhogen. Na vier maanden wordt de aangepaste prijs als juniorprijs beschouwd. Op deze manier kunnen onze klanten ook profiteren van onze trainees, terwijl zij hun vaardigheden ontwikkelen en groeien binnen de industrie.

Na vier maanden training is het mogelijk om als model te genieten van een speciale juniorprijs. Dit betekent dat je tegen een nog voordeliger tarief een behandeling kunt laten uitvoeren door één van onze beginnende stylisten.

Er zijn wel enkele voorwaarden en gestelde eisen bij het selecteren van modellen. Dit heeft te maken met het niveau van de stylist en de behandeling die hij of zij uit zal voeren. Om teleurstelling te voorkomen is het daarom belangrijk om eerst contact met ons op te nemen om te kijken of je geschikt bent als model.

Wij hechten veel waarde aan kwaliteit en willen dat onze klanten tevreden de deur uitgaan. Daarom zorgen wij er altijd voor dat onze modellen keurig de deur uitgaan.  vier maanden oefenen en ervaring opdoen, bieden wij onze modellen ook een juniorprijs aan. Zo kunnen we samen groeien en nog meer mooie resultaten creëren.

Ben jij geïnteresseerd om model te zijn voor onze beginnende stylisten en wil je graag meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op! Wij vertellen je graag alles over ons traineeship programma en de mogelijkheden om model te zijn.

Kom en ervaar onze behandelingen uitgevoerd door onze getalenteerde en gemotiveerde stylisten in opleiding, voor een voordelige prijs!

Staffelkorting als volgt opgesteld: 

  • 1e behandeling | 75% korting.
  • 2e behandeling | 50% korting.
  • 3e behandeling | 25% korting
  • 4e behandeling |10% korting

De toegekende kortingen zijn gebaseerd op de tarieven van de topstylist. Na deze periode gelden de reguliere juniorprijzen zoals vermeld in onze prijslijst.

    Winkelmand