PRIJSLIJST JUNIOR

I got 99 problems but my nails ain’t one!

HANDEN
Uw handen zijn uw visitekaartje. We gebruiken onze handen ontzettend veel en verdienen misschien wel meer aandacht dan dat ze krijgen. Mooie verzorgde en gezonde handen, wie wilt dit nu niet? We kunnen tegenwoordig rimpels als sneeuw voor de zon doen laten verdwijnen, echter is dit, tot op de dag van vandaag, niet het geval voor de handen!

Verzorg ze daarom eens met een manicure, een parafinne wax treatment, hydro & moisture treatment manicure of met een heerlijke hotstone treatment. Ook eenvoudig in combinatie met een behandeling te boeken, waarmee u voordeliger uit bent. 

MANICURE

VERSTEVIGINGSLAAG STRONG

Een veel gekozen behandeling in onze salon!

De natuurlijke nagels worden voorzien van een zeer sterke verstevigingslaag. Een waanzinnige nieuwe techniek wat zojuist is gelanceerd in de nagelmarkt! De nagel kan probleemloos groeien zonder dat dit gaat chippen of inscheuren zodra dit de maximale groeilengte bereikt heeft. Nadat dit product is aangebracht kunnen de nagels gelakt worden in de gewenste kleur.

We hebben een ruim kleuren assortiment. Uiteraard is deze behandeling uit te voeren in een French Manicure.

DIP SYSTEM

Nieuw in onze salon! Zoals u weet ontwikkelen wij onze eigen producten, JC Nail Design. We hebben een nieuw product ontwikkeld waardoor we een prachtig nieuw systeem kunnen aanbieden in onze salon. Een snelle applicatie/techniek met vele mogelijkheden én gewenste kleuren. Dit systeem geeft een zeer sterke versteviging aan de natuurlijke nagel.

KUNSTNAGELS ACRYL/GEL OF EASY SCULPT GEL
NIEUWE SET 

De natuurlijke nagels worden verlengd met een kunstproduct. De nagels kunnen in iedere gewenste lengte aangebracht worden. De nagels kunnen verlengd worden d.m.v. een tip of een sjabloon. Er kan een gellak over de kunstnagels aangebracht worden of de nagels worden gestileerd in een French manicure, Baboom, French glitter o.i.d. Bij deze behandeling kan een –  i.c.m. een behandeling – bij geboekt worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een (EFile) manicure, Parafinne wax hand treatment of spa manicure pakking. Kijk voor informatie bij – i.c.m. een behandeling.

NABEHANDELING

Een nabehandeling wordt ook wel “rebalancing” genoemd. De nagels worden opnieuw in balans gebracht en gestileerd. Het “oude” product wordt tot een bepaald niveau terug gevijld waardoor het nieuwe product weer op aangebracht kan worden. De set kan afgelakt worden in een transparante kleur óf in één van de te gekke kleuren van JC Cosmetics. Er zijn ook mogelijkheden met betrekking tot glitters en/of nail art!

Bij deze behandeling kan een –  i.c.m. een behandeling – bij geboekt worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een (EFile) manicure, Parafinne wax hand treatment of spa manicure pakking. Kijk voor informatie bij – i.c.m. een behandeling.

REPARATIE
GELLAK OF VERSTEVIGINGSLAAG FLEX
 

Als er een nagel gerepareerd dient te worden omdat deze bijvoorbeeld beschadigd en/of afgebroken is.

  Winkelmand
  Previous
  Next

  Gezicht

  JC Beauty Salon biedt diverse gezichtsbehandelingen aan en worden afgestemd op de huidige conditie van de huid.

  Laat uw huid weer stralen! Geniet en ontspan van een heerlijke gezichtsbehandeling.

  Wees goed voor uw huid. Uw huid blijft uw huid, vandaag, morgen en voor de rest van uw leven.

  BEAUTY

  behandelingen

  Gezichtsbehandeling

  Huidverbetering

  Huidverjonging

  Hotels

  Concepts

  Restaurant