PRIJSLIJST

DIP SYSTEM

Nieuw in onze salon! Zoals u weet ontwikkelen wij onze eigen producten, JC Nail Design. We hebben een nieuw product ontwikkeld waardoor we een prachtig nieuw systeem kunnen aanbieden in onze salon. Een snelle applicatie/techniek met vele mogelijkheden én gewenste kleuren. Dit systeem geeft een zeer sterke versteviging aan de natuurlijke nagel.

Gedrevenheid & Passie

We nemen ons vak uitermate serieus en we zijn erg actief in ons vak.  We nemen deel aan nationale en internationale trainingen en wedstrijden. We hebben verschillende prestigieuze prijzen in ontvangst mogen nemen en gewonnen. We zijn onder andere Grand Champion, Beste European Educator, Nationaal en Internationaal Jurylid. 

We hebben de kennis, vaardigheden, apparatuur, technieken én producten om alle behandelingen uit te voeren. Vragen kunnen wij beantwoorden en een geschikte oplossing bieden voor ieder “probleem”. Onze deskundigen helpen u graag verder.

We willen én blijven ons constant onderscheiden en stellen hier alles voor in werking.

“Ons motto is 50 + 50 is samen 100!”

Liefs,

Team JC Cosmetics

JC Cosmetics

JC Beauty Salon

JC Nail Design

JC Fashion

JC Jewelry

JC COSMETICS  – JC BEAUTY SALON – JC NAIL DESIGN – JC BEAUTY & FASHION

JC Cosmetics
We zijn een zeer ambitieus en ondernemend bedrijf, vandaar dat we alles coördineren onder één overkoepelende naam scharen, JC Cosmetics.

JC Beauty Salon
Onze salon heeft een zeer uitgebreid assortiment aan behandelingen. Manicure, pedicure, (kunst)nagel, gezicht,-, duo, laser, combi behandeling. We hebben meerdere behandelruimtes, waardoor er meerdere behandelingen tegelijkertijd kunnen plaatsvinden. Onze salon heeft maar liefst 220 m²! We kunnen de afstand en veiligheid absoluut probleemloos realiseren en waarborgen. Een zeer deskundig team staat ter beschikking.

JC Nail Design
Een organisatie wat zich constant beweegt en ontwikkelt in de markt. Focus ligt op het ontwikkelen van producten als zowél lessystemen. We staan voor kwaliteit en samenwerken. Wij ontwikkelen onze eigen producten.
JC Nail Design is een Multi line brand. Wij kunnen iedere stylist bieden waarmee ze willen gaan werken. We hebben niet alleen producten voor de nagelstyling, ook voor pedicure, body & beauty. JC Nail Design producten is geschikt voor alle gebruikers. Het merk is kwalitatief hoogwaardig en succesvol. Tevens geldt dit voor de Education afdeling. Deze gouden combinatie zorgt ervoor dat we op alle niveaus, van beginnen tot professionals, kunnen ondersteunen. We zijn een allround merk met enorm veel productkennis. We zijn actief met het ontwikkelen van onze producten en het delen van kennis. Door al deze kennis, kunnen we het optimale uit onze producten halen en hier ons absoluut mee onderscheiden.

JC Fashion & JC Jewelry
Kleding, tassen, sieraden en accessoires winkel. Fashion gaat uiteraard fantastisch samen met beauty vandaar dat we dit een uitstekende combinatie vinden. We vernieuwen snel de collectie, zowel met trend items als met een basic line collectie. We kopen “klein” in, zodat de collectie exclusief blijft. We hebben o.a. ZAG Bijoux in onze collectie!

Winkel & Groothandel
In onze winkel kunt u zowel beauty producten, kleding, sieraden en nagelproducten kopen. Laat u adviseren door een medewerker van JC Cosmetics. U kunt producten voor uzelf kopen of dit prachtig laten inpakken door ons. Wij hebben in onze winkel andere producten staan dan bij drogisterijen.

Betreft uw aankoop een cadeau? Laat ons dit dan feestelijk voor u inpakken.

Cadeaubon
Altijd leuk om te geven en om te krijgen. Wij verpakken de cadeaubonnen feestelijk.
Direct klaar om te geven. Onze cadeaubonnen zijn tevens online te bestellen.

Op WWW.JCCOSMETICS.NL vindt u alles aangaande onze beauty behandelingen, onze eigen productenlijn, workshops, opleidingen (nieuwe) behandelingen, Fashion, Jewelry én uiteraard aanbiedingen!

De medewerkers van JC Cosmetics zijn erg actief op het worldwide web en posten met regelmaat foto’s, nieuws én aanbiedingen

Check met regelmaat onze website en social media!

Like & volg ons op social media!
Blijf altijd op de hoogte. zodat u meldingen van de aanbiedingen ontvangt.

FACEBOOK: JCCosmetics.nl                 www.facebook.com/jccosmetics.nl/

INSTAGRAM: @jccosmetics.nl                 www.instagram.com/jccosmetics.nl/ 

JC Cosmetics: www.jccosmetics.nl

 Online agenda:         www.jccosmetics.nl/afspraak/

038 – 707 42 15

info@jccosmetics.nl

Belvédèrelaan 149 – 151
8043 LW Zwolle
Winkelcentrum Stadshagen

Ontspanning


Tijd voor uzelf!
Even helemaal tot rust komen en lekker uzelf laten verwennen, bij JC Beauty Salon.

Onze professionals staan klaar om u te helpen en om te adviseren.

JC Beauty Salon beschikt over meerdere behandelruimtes, voor gezichtsbehandelingen, laser, pedicure, manicure tafels. Onze salon is maar liefst 220 m²!  U kunt genieten van diverse massages, laser, schoonheids-, manicure- en pedicure behandelingen. .

Naast dat wij meerdere behandelruimtes hebben, waardoor er meerdere behandelingen tegelijkertijd plaats kunnen vinden, hebben wij ook een deskundig team klaar staan.
Dit geeft weer de mogelijkheid om, naast de duo behandeling, een combi behandeling te kiezen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan, handen en voeten tegelijkertijd o.i.d..

Ook kunt u uiteraard bij ons terecht voor product advies op gebied van huid, nagels en wimpers.

Combi behandeling & Duo behandeling
Bij JC Cosmetics kunt u ook terecht voor heerlijke en gezellige duo-behandelingen. Zo kunt u samen met uw vriendin, moeder of (klein)dochter heerlijk tegelijkertijd uw handen of voeten laten verzorgen. Een leuk uitje om samen te ondernemen of iemand met een heerlijke behandeling te verrassen. Tevens kunt u ook een duo-behandeling voor uzelf boeken. Uw handen en voeten worden dan tegelijkertijd gedaan. “Geen tijd” voor ontspanning? Dit spaart u tijd uit en kunt u snel weer verder. Deze behandeling kan alleen telefonisch ingeboekt worden en niet online, bel onze salon en we helpen u graag verder. Uiteraard kunnen we de behandeling aan uw wensen aanpassen!

Het maken van een afspraak
Dit kan telefonisch (038 7074215) en online via onze website https://jccosmetics.nl/, – plan online een afspraak. U heeft dan volledige inzage in onze online agenda. U kunt op deze manier makkelijk uw agenda naast de online agenda houden en uw voorkeurs dagen en tijdstip te boeken. Heeft u een voorkeur aan een bepaalde dag en/ of tijdstip dan adviseren wij u om alvast deze data vast te leggen d.m.v. voorruit te plannen. Ook gelet op onze bezette salon, is ons advies om dit op voorhand te doen zodat u met zekerheid een plek heeft in onze agenda.

Annulering
Mocht u genoodzaakt zijn de afspraak te verzetten of te annuleren, verzoeken wij u vriendelijk dit zo snel mogelijk en uiterlijk 48 uur van tevoren te doen. Wij kunnen de vrijgekomen tijd dan gebruiken om een andere afspraak in te plannen.
Indien u na 48 uur voor de behandeling annuleert wordt er 50% van het bedrag (van de geboekte) behandeling in rekening gebracht en gefactureerd worden.
Indien u binnen 24 uur annuleert wordt het volledige bedrag (van de geboekte behandeling) in rekening gebracht en gefactureerd worden.
Indien u niet annuleert en niet komt opdagen, “no show”, dan wordt er 100% van het bedrag (van de geboekte behandeling) in rekening gebracht en gefactureerd worden.

Wanneer wij gesloten zijn kunnen wij deze plaatsen niet meer opvullen daarnaast lezen wij geen berichten o.i.d. Ook wij moeten onszelf in levensonderhoud voorzien d.m.v. werk, graag vragen wij daarom uw begrip, verantwoordelijkheid en support in dezen.

Love is in the hair!

HAREN
Het haar is een opvallende deel en een belangrijk onderdeel van je uiterlijk. We willen graag een totaal pakket aanbieden in onze salon. Vandaar deze uitbreiding! Nu, kan je dus letterlijk bij JC Cosmetics, van hoofd tot teen er top uitzien! Heerlijk een totaalpakket onder één dak!

HAREN KNIPPEN & HAIRSTYING

I got 99 problems but my nails ain’t one!

HANDEN
Uw handen zijn uw visitekaartje. We gebruiken onze handen ontzettend veel en verdienen misschien wel meer aandacht dan dat ze krijgen. Mooie verzorgde en gezonde handen, wie wilt dit nu niet? We kunnen tegenwoordig rimpels als sneeuw voor de zon doen laten verdwijnen, echter is dit, tot op de dag van vandaag, niet het geval voor de handen!

Verzorg ze daarom eens met een manicure, een parafinne wax treatment, hydro & moisture treatment manicure of met een heerlijke hotstone treatment. Ook eenvoudig in combinatie met een behandeling te boeken, waarmee u voordeliger uit bent. 

MANICURE

VERSTEVIGINGSLAAG STRONG

Een veel gekozen behandeling in onze salon!

De natuurlijke nagels worden voorzien van een zeer sterke verstevigingslaag. Een waanzinnige nieuwe techniek wat zojuist is gelanceerd in de nagelmarkt! De nagel kan probleemloos groeien zonder dat dit gaat chippen of inscheuren zodra dit de maximale groeilengte bereikt heeft. Nadat dit product is aangebracht kunnen de nagels gelakt worden in de gewenste kleur.

We hebben een ruim kleuren assortiment. Uiteraard is deze behandeling uit te voeren in een French Manicure.

COSMETISCH/MEDISCH REPAREREN

De aangedane nagel wordt met gel, acryl of easy sculpt gel “ingepakt”. Door de aangebrachte beschermingslaag, is de nagel nu beschermd voor invloeden van buitenaf, het stoten van de nagel en tegen het open splijten van de natuurlijke nagel. In sommige gevallen kan de nagel hierdoor hersteld worden en de klachten verholpen worden. De stylist kan u hierin adviseren.

Een nieuw kunstmatige stresspoint wordt op de nagel geplaatst waardoor de nagel rustig kan uitgroeien zonder verdere schade op te lopen. Indien de verstoring zit bij de nagelriemen, vlakbij de Matrix, dan kan het zijn dat dit een blijvende stoornis is. Dit kan pas in kaart worden gebracht na 8 à 9 maanden. Indien de nagel, bij de nagelriem weer stabiel is, dan dient de nagel volledig uitgegroeid te zijn alvorens de behandeling gestaakt kan worden. De storing dient volledig uit de vrije rand te zijn. De stylist kan u hierin adviseren en een behandelplan voor u opstellen.

Voor het behalen van een optimaal resultaat adviseren wij om thuis de JC nagelriemolie te gebruiken. Smeer 10 à 15 keer daags de olie aan om de nagel zoveel mogelijk te voeden.

VERSTEVIGINGSLAAG STRONG

Een veel gekozen behandeling in onze salon!

De natuurlijke nagels worden voorzien van een zeer sterke verstevigingslaag. Een waanzinnige nieuwe techniek wat zojuist is gelanceerd in de nagelmarkt! De nagel kan probleemloos groeien zonder dat dit gaat chippen of inscheuren zodra dit de maximale groeilengte bereikt heeft. Nadat dit product is aangebracht kunnen de nagels gelakt worden in de gewenste kleur.

We hebben een ruim kleuren assortiment. Uiteraard is deze behandeling uit te voeren in een French Manicure.

KUNSTNAGELS ACRYL/GEL OF EASY SCULPT GEL
NIEUWE SET 

De natuurlijke nagels worden verlengd met een kunstproduct. De nagels kunnen in iedere gewenste lengte aangebracht worden. De nagels kunnen verlengd worden d.m.v. een tip of een sjabloon. Er kan een gellak over de kunstnagels aangebracht worden of de nagels worden gestileerd in een French manicure, Baboom, French glitter o.i.d. Bij deze behandeling kan een –  i.c.m. een behandeling – bij geboekt worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een (EFile) manicure, Parafinne wax hand treatment of spa manicure pakking. Kijk voor informatie bij – i.c.m. een behandeling.

NABEHANDELING

Een nabehandeling wordt ook wel “rebalancing” genoemd. De nagels worden opnieuw in balans gebracht en gestileerd. Het “oude” product wordt tot een bepaald niveau terug gevijld waardoor het nieuwe product weer op aangebracht kan worden. De set kan afgelakt worden in een transparante kleur óf in één van de te gekke kleuren van JC Cosmetics. Er zijn ook mogelijkheden met betrekking tot glitters en/of nail art!

Bij deze behandeling kan een –  i.c.m. een behandeling – bij geboekt worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een (EFile) manicure, Parafinne wax hand treatment of spa manicure pakking. Kijk voor informatie bij – i.c.m. een behandeling.

REPARATIE
GELLAK OF VERSTEVIGINGSLAAG FLEX
 

Als er een nagel gerepareerd dient te worden omdat deze bijvoorbeeld beschadigd en/of afgebroken is.

REPARATIE
VERSTEVIGINGSLAAG STRONG OF KUNSTNAGEL

Als er een nagel gerepareerd dient te worden omdat deze bijvoorbeeld beschadigd en/of afgebroken is.

PRODUCT VERWIJDEREN

Haal de kunstnagels er nooit zelf af. Wanneer u de kunstnagels niet langer wenst ga hier dan niet zelf aan trekken, pulken o.i.d.. Daarmee bestaat aanzienlijk de kans dat u de natuurlijke nagels beschadigd. De nagels kunnen inscheuren, splijten en de laagjes kunnen loslaten van het nagelbed. Het opnieuw laten uitgroeien wordt een lang en pijnlijk proces.

De stylisten van JC Beauty Salon kunnen dit op een professionele en veilige manier verwijderen en daarnaast advies geven over verdere verzorging van de natuurlijke nagel. Door de kunstnagels te laten verwijderen door een professional voorkomt u het verhaal “mijn nagels waren zo slap en slecht na het dragen van kunstnagels” dit is dan niet altijd te wijten aan de stylist wanneer men hier zelf aan begint.

OPTIES I.C.M. EEN BEHANDELING

Combineer meerdere behandeling met elkaar, waardoor je niet alleen voordeliger uit bent maar ook een mooier resultaat krijgt!

OPTIES NAIL ART

Geef een extra dimensie d.m.v. (nail) art! 

De keuze is reuze! Een kleine greep is hier vermeld. Nail art is extra tijd die we (‘moeten”) inboeken/reserveren voor je. Heb je wensen o.id. bel dan even met onze salon of bespreek dit met de stylist.

 

My feet is my only carriage.
(mijn voeten zijn mijn enige vervoersmiddel)
Bob Marley

VOETEN
Vaak komt men pas voor een behandeling, als er een “probleem/klacht”is. Voorkom dit én geef de voeten de zorg, aandacht, onderhoud én liefde die ze verdienen! Voorkom klachten en behandel je voeten regelmatig met een behandeling.

Verzorg ze daarom eens met een parafinne wax Feet treatment, hydro & moisture Feet Treatment of met een heerlijke hotstone treatment. Ook eenvoudig in combinatie met een behandeling te boeken, waarmee u voordeliger uit bent. 

PEDICURE

TEENNAGEL COSMETISCH/MEDISCH REPAREREN

De aangedane nagel wordt met gel, acryl of easy sculpt gel “ingepakt”. Door de aangebrachte beschermingslaag, is de nagel nu beschermd voor invloeden van buitenaf, het stoten van de nagel en tegen het open splijten van de natuurlijke nagel. In sommige gevallen kan de nagel hierdoor hersteld worden en de klachten verholpen worden. De stylist kan u hierin adviseren.

Een nieuw kunstmatige stresspoint wordt op de nagel geplaatst waardoor de nagel rustig kan uitgroeien zonder verdere schade op te lopen. Indien de verstoring zit bij de nagelriemen, vlakbij de Matrix, dan kan het zijn dat dit een blijvende stoornis is. Dit kan pas in kaart worden gebracht na 8 à 9 maanden. Indien de nagel, bij de nagelriem weer stabiel is, dan dient de nagel volledig uitgegroeid te zijn alvorens de behandeling gestaakt kan worden. De storing dient volledig uit de vrije rand te zijn. De stylist kan u hierin adviseren en een behandelplan voor u opstellen.

Voor het behalen van een optimaal resultaat adviseren wij om thuis de JC nagelriemolie te gebruiken. Smeer 10 à 15 keer daags de olie aan om de nagel zoveel mogelijk te voeden.

VERZORGING

PRODUCT VERWIJDEREN

Verwijder het kunstproduct op een correcte wijze! Ga niet zelf aan pulken, trekken, o.i.d. Daarmee bestaat aanzienlijk de kans dat u de natuurlijke nagels beschadigd. De nagels kunnen inscheuren, splijten en de laagjes kunnen loslaten van het nagelbed. Het opnieuw laten uitgroeien wordt een lang en pijnlijk proces.

De stylisten van JC Beauty Salon kunnen dit op een professionele en veilige manier verwijderen en daarnaast advies geven over verdere verzorging van de natuurlijke nagel. Door het kunstproduct te laten verwijderen door een professional voorkomt u het verhaal “mijn nagels waren nadien zo slap en slecht”, dit is dan niet altijd te wijten aan de stylist wanneer men hier zelf aan begint.

OPTIES I.C.M. EEN BEHANDELING

Combineer meerdere behandeling met elkaar, waardoor je niet alleen voordeliger uit bent maar ook een mooier resultaat krijgt!

Take time to do what makes your soul happy

GEZICHTSBEHANDELING

Een gezichtsbehandeling is niet alleen voor huidverbetering maar ook voor een heerlijke ontspanning. Gewoon even tijd voor uzelf. Onze huidtherapeuten kijken altijd naar uw wensen en stellen de behandeling hierop af. Het is ook mogelijk een gezichtsbehandeling uit te breiden met huidverbeterende methodes (bindweefselmassage, micro needling, laser, carbon peeling, microdermabrasie etc.) De mogelijkheden zijn uitgebreid dat er altijd een behandeling afgestemd kan worden op uw specifieke wensen of  schoonheidsdoel!

Alle gezichtsbehandelingen kan uitgebreid worden met één of meer opties, zoals harsen, verven, hotstone, paraffine, micro needling etc. Kijk voor meer opties bij, opties i.c.m. behandeling.  

HUIDVERBETERING

Permanent ontharen

Voor veel personen is het vervelend om zich continu te moeten scheren, waxen of epileren. JC Cosmetics heeft professionele apparatuur voor definitief ontharen. Wij hebben een zeer krachtig IPL-apparaat waarmee wij bijzonder overtuigende resultaten behalen.  

Wij hebben een veilig en technisch hoogwaardig IPL apparaat dat werkt op basis van zichtbaar, hoog energetisch gepulseerd licht dat op de huid word gericht. Door middel van dit gepulseerde licht komen verschillende indicaties in aanmerking voor een effectieve behandeling. De IPL werkt met verschillende diafragma’s en filters voor de verschillende behandelindicaties.

Het handstuk is compact zodat het goed hanteerbaar is en men gemakkelijk met behulp van de verschillende diafragma’s alle lichaamsdelen kan bereiken. Het beschikt over een unieke geavanceerde, geluidsarm en gereguleerde koelsysteem waardoor de temperatuur in de behandelkop en het apparaat continu gewaarborgd blijft. 

Door het grote contactfilter met ontharingsbehandelingen en de korte puls interval is een korte behandeltijd mogelijk.

Voor ongewenst haargroei kan overal op het lichaam een behandeling plaatsvinden. ideaal is het als de haren donker zijn. Blonde, rode of grijze haren bevatten nauwelijks pigment en zijn derhalve vaak niet te behandelen.

  Winkelmand
  Previous
  Next

  Gezicht

  JC Beauty Salon biedt diverse gezichtsbehandelingen aan en worden afgestemd op de huidige conditie van de huid.

  Laat uw huid weer stralen! Geniet en ontspan van een heerlijke gezichtsbehandeling.

  Wees goed voor uw huid. Uw huid blijft uw huid, vandaag, morgen en voor de rest van uw leven.

  BEAUTY

  behandelingen

  Gezichtsbehandeling

  Huidverbetering

  Huidverjonging

  Hotels

  Concepts

  Restaurant