GELLAK – BIAB – FLEX

Gellak op de natuurlijke nagel

De gellak wordt op de natuurlijke nagel aangebracht.

Dit kan afgelakt worden in een transparant, natural “blush” of in een dekkende kleur.
Kortom in ieder gewenste kleur.

Gellak met verstevigingslaag Flex

Met een basis gel wordt de natuurlijke nagel lichtelijk verstevigd. De nagel blijft flexibel en zal door groeien zonder dat de nagel inscheurt of gaat chippen. Door de Flex zal de gellak langer en mooier blijven op de nagels. 
Nadat het product is aangebracht, worden de nagels gelakt in de gewenste kleur. 

Verstevigingslaag Flex - French Manicure

Gellak op de natuurlijke nagel in French manicure stijl, oftewel wit randje aan de vrije randen. Door het aanbrengen van de flexibele laag zal de French Manicure mooier en langer meegaan.

Gellak met Verstevigingslaag Medium

De nagels worden voorzien van een medium verstevigingslaag. Ideaal voor de overgang van kunstnagels naar de natuurlijke nagel. Of als de Flex niet voldoende is, dan kan de Medium aangebracht worden. De nagel kan hierdoor probleemloos groeien zonder dat dit gaat chippen of inscheuren.
Nadat het product is aangebracht, worden de nagels gelakt in de gewenste kleur. 

Verstevigingslaag Medium - French Manicure

De nagels worden voorzien van een medium verstevigingslaag. Ideaal voor de overgang van kunstnagels naar de natuurlijke nagel. Of als de Flex niet voldoende is, dan kan de Medium aangebracht worden. De nagel kan hierdoor probleemloos groeien zonder dat dit gaat chippen of inscheuren.
Nadat het product is aangebracht wordt er een tijdloze french manicure op de nagels aangebracht

Gellak met Verstevigingslaag Strong

De nagels worden voorzien van een zeer sterke verstevigingslaag. Een waanzinnige nieuwe techniek wat zojuist is gelanceerd in de nagelmarkt! De nagels kunnen probleemloos groeien zonder dat dit gaat chippen of inscheuren zodra dit de maximale groei lengte bereikt heeft. Nadat dit product is aangebracht kan de nagels gelakt worden in de gewenste kleur. 

Verstevigingslaag Strong - French Manicure

De nagels worden voorzien van een zeer sterke verstevigingslaag. Een waanzinnige nieuwe techniek wat zojuist is gelanceerd in de nagelmarkt! De nagel kan probleemloos groeien zonder dat dit gaat chippen of inscheuren zodra dit de maximale groei lengte bereikt heeft. De nagels worden voorzien van de altijd tijdloze French Manicure, in de volksmond wordt dit ook wel het witte randje aan het einde van de nagels genoemd.

Verstevigingslaag Strong - Babyboom

Babyboom is dat de wit en de roze geblend worden. Bij de French Manicure is er een strakke overgang zichtbaar en de Babyboom loopt de kleuren in elkaar over. 

Nieuwe set kunstnagels - acryl of gel met gellak

Door het plaatsen van een nieuwe set kan de nagels iets verlengd worden d.m.v. acryl, gel of Easy Sculpt. Na de plaatsing van het product worden de nagels afgelakt in de gewenste kleur. 

Nieuwe set kunstnagel - French Manicure

De nagels worden iets verlengd door middel van acryl, gel of Easy Sculpt. De kunstnagels worden in een French Manicure gezet (witte vrije randen).

Nabehandeling kunstnagels met gellak

Bij een nabehandeling wordt het vorige product eraf gehaald en worden de nagels opnieuw in balans gemaakt. De nagels worden, indien gewenst, eventueel korter gemaakt en afgelakt in de gewenste kleur. 

Nabehandeling - French Manicure

De nagels worden opnieuw in balans gemaakt en de French Manicure opnieuw aangebracht.

Nabehandeling - Babyboom

De nagels worden opnieuw in balans gemaakt en de Babyboom opnieuw aangebracht. 

VERSTEVIGINGSLAAG

VERSTEVIGINGSLAAG

Last van ingescheurde nagels of blijft de lak niet zitten? Dan hebben wij de oplossing voor u!

Nagelproblemen is verleden tijd dankzij nieuwe technieken! Wij werken met verschillende systemen waardoor wij áltijd een oplossing hebben voor u.

Wat is een verstevigingslaag?

Onder een gellak, wordt een extra basislaag, aangebracht. 3 systemen vallen hieronder, n.l. De verstevigingslaag Flex, Medium en Strong. Niet alleen blijft hierdoor de gellak veel beter en langer zitten maar voorkomt ook het inscheuren van de natuurlijke nagel.

Product wordt aangebracht op de natuurlijke nagel. De nagels worden niet verlengd. 

Gellak

Dit is hét (nagel)lakken van nu! Een gel(lak) hard uit in een lamp. Dit terwijl gewone nagellak moet drogen aan de lucht. De gellak is direct “droog” zodra deze uit de lamp komt. 

Een “gewone” gellak op een natuurlijke nagel is c.a. 14 dagen aanwezig. Hierna kan het product gaan chippen en/of liften omdat de nagel gaat “werken/sponzen”.

Wij adviseren altijd om een verstevigingslaag onder de gellak om het resultaat te waarborgen en te behouden.

Zelf lakken?

Indien gewenst kan de nagels zelf ook worden gelakt in de gewenste kleur (nagel)lak. De basislaag kunnen we aanbrengen in een lichte of semi transparante kleur. De aangebrachte lak kan dan verwijdert worden d.m.v. polish remover zonder acetone.

Verstevigingslaag Flex

De natuurlijke nagel krijgt een lichte versteviging. De nagel blijft flexibel en zal door groeien zonder dat de nagels inscheuren. De nagel kan een bepaalde lengte aan. Zodra de maximale groei bereikt is zal dit systeem niet meer voldoende zijn voor de behandeling. Als de nagel kort gedragen wordt dan kan de behandeling voortgezet worden. Indien lengten gewenst zijn, dan kan er overgegaan worden naar een andere behandeling, verstevigingslaag Medium met gellak of naar de verstevigingslaag Strong met gellak.

We hebben een zéér ruime kleuren assortiment. 

Verstevigingslaag Medium

De natuurlijke nagel krijgt een lichte versteviging. De nagel blijft flexibel en zal groeien zonder dat de nagels inscheuren. De nagel kan een bepaalde lengte aan. Zodra de maximale groei bereikt is zal dit systeem niet meer voldoende zijn voor de behandeling. Indien lengten gewenst zijn dan kan er overgegaan worden naar een andere behandeling, de verstevigingslaag Strong met gellak of kunstnagels.

We hebben een zéér ruime kleuren assortiment. Deze behandeling is uiteraard uit te voeren in één kleur gellak als zowel in een French Manicure.

Verstevigingslaag Strong

De natuurlijke nagels worden voorzien van een zeer sterke verstevigingslaag. Een waanzinnige nieuwe techniek wat zojuist is gelanceerd in de nagelmarkt! De nagel kan probleemloos groeien zonder dat dit gaat chippen of inscheuren zodra dit de maximale groeilengte bereikt heeft. Nadat dit product is aangebracht kunnen de nagels gelakt worden in de gewenste kleur.

We hebben een ruim kleuren assortiment. Uiteraard is deze behandeling uit te voeren in een French Manicure.

  Winkelmand
  Previous
  Next

  Gezicht

  JC Beauty Salon biedt diverse gezichtsbehandelingen aan en worden afgestemd op de huidige conditie van de huid.

  Laat uw huid weer stralen! Geniet en ontspan van een heerlijke gezichtsbehandeling.

  Wees goed voor uw huid. Uw huid blijft uw huid, vandaag, morgen en voor de rest van uw leven.

  BEAUTY

  behandelingen

  Gezichtsbehandeling

  Huidverbetering

  Huidverjonging

  Hotels

  Concepts

  Restaurant