TATOEAGE VERWIJDEREN


tatoeage

Heeft u het gevoel dat uw tatoeage niet meer bij u past? In dat geval kan een tatoeage u echt in de weg zitten. Gelukkig is het goed mogelijk om tatoeages op een veilige manier te verwijderen. Met onze geavanceerde laserbehandeling kunnen we een tatoeage verwijderen zonder de omliggende huid te beschadigen. Alle behandelingen worden bovendien uitgevoerd door medisch geschoold personeel.
Tatoeage verwijderen met YAG laser

De YAG laser is een zeer nieuwe laser die door The American Academy of Dermatology wordt gezien als dé aangewezen laser voor het verwijderen van tatoeages.
Het is op dit moment de veiligste en snelste laserbehandeling voor het verwijderen van tatoeages. De YAG laser zendt laserpulsen uit die minder dan een miljoenste seconde duren. De energie van deze energiepulsen dringt de huid binnen en vernietigen onder de huid de ingekapselde deeltjes inkt van de tatoeage. 

De tatoeage volledig verwijderen

Hoewel de YAG laser een zeer geavanceerde laser is, blijkt het niet altijd mogelijk om een tatoeage voor 100% te verwijderen. Het resultaat is afhankelijk van het type tatoeage en de kleur van de tatoeage. Ook het aantal benodigde behandelingen verschilt. Zo vraagt een kleurrijke tatoeage vaak om meer behandelingen. Uiteraard zullen wij van te voren uitgebreid en eerlijk de mogelijkheden met u doorspreken.

De behandeling

Het verwijderen van een tatoeage is niet geheel pijnloos. De pijnprikkels zijn meestal goed te verdragen., waardoor verdoving niet nodig is. Veel mensen vergelijken te pijn met die van het laten zetten van de tatoeage. Anderen omschrijven het als het gevoel van een elastiekje dat tegen de huid wordt geschoten. Tijdens de behandeling kleurt de huid eerst wit. Na c.a. 30 minuten ziet u de tatoeage weer gewoon zitten. Later wordt de huid rood en warm en kunnen er wat korstjes en blaasjes ontstaan. Pas na 10 tot 20 dagen is het resultaat van de laserbehandeling echt goed zichtbaar. We plannen daarom een geruime tijd tussen de twee laserbehandelingen.

Soorten inkt - pigmenten
Gemiddeld zijn 6 tot 12 behandelingen nodig. Deze factoren beïnvloeden hoeveel behandelingen u nodig heeft: afhankelijk van uw doel en hoe oud de tatoeage is, hoe diep de inkt zit en hoe snel uw lichaam deze kan afvoeren.
Zwarte kleur tatoeage.
Gekleurde tatoeage: rode kleur tatoeage, gele kleur tatoeage, blauwe tatoeage, donkerblauwe tatoeage, groene tatoeage, roze tatoeage, paarse tatoeage, bruine tatoeage en licht blauwe tatoeage.

Witte kleur tatoeage: helaas werkt de tatoeagelaser niet op de tatoeage zonder gepigmenteerde inkt. Deze kan alleen operatief verwijderd worden.

    Winkelmand