WENKBRAUWEN & WIMPERS

EYE CATHERS

Wenkbrauwen & wimpers

Een kleine simpele aanpassing aan de vormen van de wenkbrauw, kan al een grote verandering geven aan het algehele uiterlijk. De wenkbrauwen zijn bepalend in jouw expressie. Ongeacht je leeftijd (jong of oud) en of je veel of weinig tijd te besteden hebt aan je uiterlijk. 

Het is zeker de moeite waard om hier aandacht aan te besteden. De wenkbrauwen in de juiste vorm, de wimpers en/of wenkbrauwen laten verven, de Henna Brow Treatment en/of een Lash Volume lift.
Kleine moeite, groot plezier.

WENKBRAUWEN VERVEN

Niet meer je kostbare minuten in de ochtend kwijt zijn aan het bijtekenen van je wenkbrauwen? Dan is wenkbrauwen verven of een Henna Brow Treatment een uitkomst voor je. 

Verven van de wenkbrauwen is een slimme semi-permanente oplossing om je wenkbrauwen invulling en kleur te geven, zodat je er in de ochtend – amper tot niet – nog omkijken naar hebt. En die minder spannend en een stuk goedkoper is dan (permanente) microblading. 

Met het verven van je wenkbrauwen kun je de kleur en (optische) volheid van je wenkbrauwen op een semi-permanente manier veranderen. Het is een van de snelste manieren om je wenkbrauwen een dikkere, natuurlijk uitziende uitstraling te geven. 
De (lichte) donshaartjes, kunnen dankzij het verven, net de gaatjes en/of oneffenheden opvullen die zonder verf wel zichtbaar zijn.  

Verf hecht zich aan het haar, niet aan de huid. Na de behandling zie je nog (lichtelijk) een schaduwlijntje, dit verdwijnt vanzelf. 

We mengen de verf, in een precies voor jouw passende tint, in de gewenste kleur. Voor langer plezier van de wenkbrauwverf adviseren wij om net één tint donkerder te gaan dan je eigen wenkbrauwkleur. Door douchen en je gezicht te wassen loopt de kleur terug, hoe meer de wenkbrauwen hierin ontzien worden des te langer plezier van je wenkies.

Iedereen kan de wenkbrauwen verven, tenzij je allergisch bent voor één van de ingrediënten in haarverf. Zelfs met heel lichtblond en rood haar kunnen we op een mooie manier een semi-permanente kleur geven. Je gezicht krijgt meteen veel definitie.

Het verven van de wenkbrauwen brengt verder geen schade toe aan de wenkbrauwen, mits dit uiteraard goed gedaan wordt. En aangezien de kleur semi-permanent is en geen bleek bevat, is het redelijk zacht voor de haartjes.

De wenkbrauwen kunnen ook lichter gemaakt worden. 

Zijn de wenkbrauwen niet gelijk en/of mis je haartjes waardoor er “gaten” te zien is, dan is Henna Brow Treatment een betere oplossing. De henna hecht zich niet alleen aan het haartje maar ook op de huid. Doordat je ook de huid verft, lijken de wenkbrauwen niet alleen voller maar dekt ook de oneffenheden. 

Meest voorkomende behandeling bij ons in de salon is, de wenkbrauwen te verven in combinatie met harsen. De wenkbrauwen worden daardoor crispy en strakker. 

WENKBRAUWEN VERVEN
    Winkelmand

    ZATERDAGDEAL

    Een heerlijke gezichtsbehandeling van € 75,50 voor € 39,50!