IPL PERMANENT ONTHAREN

IPL PERMANENT ONTHAREN

Definitief permanent ontharen

Voor veel personen is het vervelend om zich continu te moeten scheren, waxen of epileren. JC Cosmetics heeft professionele apparatuur voor definitief ontharen. Wij hebben een zeer krachtig IPL-apparaat waarmee wij bijzonder overtuigende resultaten behalen.  

Wij hebben een veilig en technisch hoogwaardig IPL apparaat dat werkt op basis van zichtbaar, hoog energetisch gepulseerd licht dat op de huid word gericht. Door middel van dit gepulseerde licht komen verschillende indicaties in aanmerking voor een effectieve behandeling. De IPL werkt met verschillende diafragma’s en filters voor de verschillende behandelindicaties.

Het handstuk is compact zodat het goed hanteerbaar is en men gemakkelijk met behulp van de verschillende diafragma’s alle lichaamsdelen kan bereiken. Het beschikt over een unieke geavanceerde, geluidsarm en gereguleerde koelsysteem waardoor de temperatuur in de behandelkop en het apparaat continu gewaarborgd blijft. 

Door het grote contactfilter met ontharingsbehandelingen en de korte puls interval is een korte behandeltijd mogelijk.

Voor ongewenst haargroei kan overal op het lichaam een behandeling plaatsvinden. ideaal is het als de haren donker zijn. Blonde, rode of grijze haren bevatten nauwelijks pigment en zijn derhalve vaak niet te behandelen.

De behandeling

De IPL SHR (Intense Pulsed Light & Super Hair Removal) is een ontharingsmethode die werkt door middel van een puls van licht. De puls wekt warmte op in de haarzakjes en vernietigt deze, waardoor er nooit meer een haartje terug kan groeien. Definitief ontharen is op elk lichaamsdeel eenvoudig en vrijwel pijnloos mogelijk met deze methode. Het is bovendien snel, zo is de gemiddelde behandeltijd voor het definitief ontharen van oksels of bikinilijn slechts vijf minuten.

Donker haar bevat pigment (melanine) dat de eigenschap heeft om licht te absorberen en deze om te zetten in warmte. Het pigment geleidt deze warmte naar de haarwortel en het haarwortelzakje waar deze vernietigd wordt en er geen nieuwe haar meer uit kan/zal groeien. 

De duur van de behandeling varieert per gebied, maar is door het grote behandeloppervlak zeer kort.

Hoeveel behandelingen?

Bij een behandeling worden alleen de haren getroffen die in de groeifase verkeren. De meeste haren bevinden zich echter in de zogenaamde rustfase. Pas als deze haren in de groeifase komen zijn ze ontvankelijk voor een behandeling. Gemiddeld zijn 8 behandelingen nodig voor een bevredigend eindresultaat, een haarreductie van 80% tot 90%. Wij adviseren elk jaar één à twee onderhoudsbehandelingen om het resultaat optimaal te houden, omdat er altijd enkele haartjes na een lange rustperiode weer in de groeifase zullen komen.

Is de behandeling pijnlijk?

Als de lichtflits op de huid afgegeven wordt kan men een prikkeling/ tikje voelen, vergelijkbaar met een elastiekje dat tegen de huid slaat, maar is voor iedereen goed te doen.

Hoe belangrijk is de periode tussen de behandelingen?

U dient altijd de aangegeven behandelperiodiek aan te houden. Zeker in de basis is het van groot belang dat hier niet van afgeweken wordt. Wanneer u de basis niet goed legt bestaat de kans dat er meer behandelingen noodzakelijk zijn dan gemiddeld i.v.m. de haargroeicyclus.

  Winkelmand
  Previous
  Next

  Gezicht

  JC Beauty Salon biedt diverse gezichtsbehandelingen aan en worden afgestemd op de huidige conditie van de huid.

  Laat uw huid weer stralen! Geniet en ontspan van een heerlijke gezichtsbehandeling.

  Wees goed voor uw huid. Uw huid blijft uw huid, vandaag, morgen en voor de rest van uw leven.

  BEAUTY

  behandelingen

  Gezichtsbehandeling

  Huidverbetering

  Huidverjonging

  Hotels

  Concepts

  Restaurant