Traineeship

TRAINEESHIP

JC Academy

In ons (leer)programma staat de combinatie van werken en leren centraal. Zo’n traject kan enkele maanden tot een (paar) jaar in beslag nemen. Dit is afhankelijk van welk programma’s/vakgebied je wilt gaan leren.  

Voordelen van een traineeship
 • Persoonlijke begeleiding
  Een traineeship is deels een leertraject. Een persoonlijke coach begeleidt daarom jouw werk- en leertraject. Zo heb je altijd iemand om op terug te vallen als je er zelf even niet uitkomt.
 • Observeer en leer
  Omdat je start als een trainee binnen ons bedrijf, krijg je niet alleen in kijkje in ons bedrijf maar je kan meedraaien met onze verschillende afdelingen en zodoende een goed beeld krijgt van de werkzaamheden. 
 • Praktijk
  Als trainee pas je nieuwe kennis gelijk toe in de praktijk. Door het concretiseren van leerstof in de praktijk, vorm je er een beeld bij en onthoud je het beter. 
 • Geen voorkennis of (voor)opleiding
  Je hebt geen voorkennis en/of opleiding nodig. Heb je een affiniteit voor ons vak en wil je graag van je passie je werk maken? Dan is dit leerprogramma een perfecte uitkomst voor jou!
 • Persoonlijke ontwikkeling
  Binnen een traineeship heb je niet alleen de mogelijkheid om meer te weten te komen over ons bedrijf maar ook over jezelf. Er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling: waar zit je kracht en waar liggen uitdagingen voor jou.
 • Betaald leren en investeren
  Tijdens het volgen van ons leerprogramma, krijg je de dagen dat je werkt door ons betaald. De trainingsdag – 1 dag in de week – is eigen investering. Tijdens de trainingsdag krijg je alle uitleg, educatie en praktijkoefeningen. Je begeleider staat de hele dag tot je beschikking. Natuurlijk ben je tijdens een traineeship gedeeltelijk gewoon aan het werk, maar toch blijft het een financieel aantrekkelijke manier van (door)leren.
 •  Relax en enjoy
  Met een traineership leer je op een ontspannende manier de kneepjes van ons vak. Doordat aan beide kanten hierin geïnvesteerd wordt kan je op een gemakkelijke manier, zonder direct op professioneel niveau, je meters maken en je ontwikkelen naar een professional. Het werkt drukverlagend zodat we een lange plezierige samenwerkingsverband kunnen aangaan.

 

Traineeship

Je moet écht gemotiveerd zijn om hard te werken, je moet flexibel kunnen werken (en leren), je moet beschikken over goede sociale vaardigheden, oog hebben voor detail en fashion, persoonlijke verzorging staat hoog in het vaandel (je bent een visitekaartje van ons bedrijf), je moet tijd willen investeren in je eigen ontwikkeling en je moet willen binden aan een organisatie. Kun jij aan deze eisen voldoen? 

Meld je vandaag nog aan! Stuur je CV en motivatiebrief naar hrm@jccosmetics.nl

  Winkelmand