Behandelingen

Tijd voor jezelf

Even helemaal tot rust komen en lekker jezelf laten verwennen, bij JC Cosmetics bent u aan het juiste adres. In het winkelcentrum van Stadshagen, Zwolle, vindt u onze mooie ruime salon met voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur.

JC Cosmetics beschikt over een schoonheidssalon, pedicuresalon en over meerdere manicure tafels. U kunt genieten van diverse schoonheids-, manicure- en pedicure behandelingen. JC Cosmetics beschikt over meerdere behandelruimtes, waardoor er meerdere behandelingen tegelijkertijd plaats kunnen vinden. Ook kunt u bij ons terecht voor product advies op gebied van huid, nagels en wimpers.

Bij JC Cosmetics kunt u ook terecht voor heerlijke en gezellige duo-behandelingen. Zo kunt u samen met uw vriendin, moeder of (klein)dochter heerlijk tegelijkertijd uw handen of voeten laten verzorgen. Een leuk uitje om samen te ondernemen of iemand met een heerlijke behandeling te verrassen.

Tevens kunt u ook een duo-behandeling voor uzelf boeken. Uw handen en voeten worden dan tegelijkertijd gedaan. “Geen tijd” voor ontspanning? Dit spaart u tijd uit en kunt u snel weer verder.

We kunnen ook een speciaal, naar wens, samengesteld pakket voor uw duo-behandeling maken. We hebben al de just married echtparen mogen ontvangen. Sweet sixteen party’s, moeder & dochter special moment en ga zo maar door. Neem conctact met ons op en bespreek je wensen. Wij maken er écht een speciale gelegenheid van!

Motto van JC Cosmetics is daarom al jarenlang, 50 + 50 = samen 100!

BEAUTY

behandelingen

Vorige
Volgende

Gezicht

JC Beauty Salon biedt diverse gezichtsbehandelingen aan en worden afgestemd op de huidige conditie van de huid.

Laat uw huid weer stralen! Geniet en ontspan van een heerlijke gezichtsbehandeling.

Wees goed voor uw huid. Uw huid blijft uw huid, vandaag, morgen en voor de rest van uw leven.

pedicure

behandelingen

Voeten

Voeten worden helaas vaak vergeten, dit terwijl ze je overal (pijnloos) brengen.

Vaak komt men pas voor een behandeling, als er een “probleem/klacht” is. Voorkom dit én geef de voeten de zorg, aandacht, onderhoud en liefde die ze verdienen! 

Voorkom klachten en behandel je voeten regelmatig met een behandeling.

Vorige
Volgende

HANDEN

behandelingen

Vorige
Volgende

Hand & nagelverzorging

Vandaag de dag is er zoveel mogelijk om te kunnen doen met je nagels dan “alleen” acrylnagels. Nieuwe systemen, producten en technieken die wij gebruiken waarvan je geneens kan zien dat er (kunst)product op de nagel aanwezig is. We kunnen de nagels cosmetisch behandelen maar ook medisch! De nagels scheuren en splijten niet meer in. Kloven aan de vingers verdwijnen. Traumanagels, aangedane nagels, vergroeide nagels en ga zo maar door!

Het is écht voor iedereen mogelijk om prachtige verzorgde nagels te hebben.

LASER

behandelingen

LASER

Een veilige en zeer effectieve behandeling om de huid van uw gezicht te verbeteren. Laserbehandelingen kunnen ingezet worden voor het behandelen van pigmentvlekken, zwangerschapsmaskers, couperose, acne littekens, rimpels, donkere kringen en wallen rondom de ogen, spataders. Oftewel veel mogelijkheden met veel oplossingen!

Vorige
Volgende
    Winkelmand