Behandelingen

Tijd voor jezelf, even helemaal tot rust komen en lekker jezelf laten verwennen, bij JC Cosmetics bent u aan het juiste adres. In het winkelcentrum van Stadshagen, Zwolle, vindt u onze mooie ruime salon met voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur.

JC Cosmetics beschikt over een schoonheidssalon, pedicuresalon en over meerdere manicure tafels. U kunt genieten van diverse schoonheids-, manicure- en pedicure behandelingen. JC Cosmetics beschikt over meerdere behandelruimtes, waardoor er meerdere behandelingen tegelijkertijd plaats kunnen vinden. Ook kunt u bij ons terecht voor product advies op gebied van huid, nagels en wimpers.

Bij JC Cosmetics kunt u ook terecht voor heerlijke en gezellige duo-behandelingen. Zo kunt u samen met uw vriendin, moeder of (klein)dochter heerlijk tegelijkertijd uw handen of voeten laten verzorgen. Een leuk uitje om samen te ondernemen of iemand met een heerlijke behandeling te verrassen. Tevens kunt u ook een duo-behandeling voor uzelf boeken. Uw handen en voeten worden dan tegelijkertijd gedaan. “Geen tijd” voor ontspanning? Dit spaart u tijd uit en kunt u snel weer verder.

Gezichtsbehandeling

JC Beauty Salon biedt diverse gezichtsbehandelingen aan en worden afgestemd op de huidige conditie van de huid om het beste eruit te halen.

Laat uw huid weer stralen! Geniet en ontspan van een heerlijke gezichtsbehandeling. Wees goed voor uw huid. Uw huid blijft uw huid, vandaag, morgen en voor de rest van uw leven.

Nagelbehandeling

Vandaag de dag is er zoveel mogelijk om te kunnen doen met je nagels dan “alleen” acrylnagels. Nieuwe systemen, producten en technieken die wij gebruiken waarvan je geneens kan zien dat er (kunst)product op de nagel aanwezig is. We kunnen de nagels cosmetisch behandelen maar ook medisch! De nagels scheuren en splijten niet meer in. Kloven aan de vingers verdwijnen. Traumanagels, aangedane nagels, vergroeide nagels en ga zo maar door!

Het is écht voor iedereen mogelijk om prachtige verzorgde nagels te hebben.

Pedicure

Verzorg niet alleen de voeten maar verwen ze ook!

Voeten worden helaas vaak vergeten, dit terwijl ze je overal (pijnloos) brengen. Ga liefdevol om met je voeten. Voorkom klachten en behandel je voeten regelmatig met een pedicure behandeling.