GELLAK – BIAB – FLEX

VERSTEVIGINGSLAAG

VERSTEVIGINGSLAAG

Last van ingescheurde nagels of blijft de lak niet zitten? Dan hebben wij de oplossing voor u!

Nagelproblemen is verleden tijd dankzij nieuwe technieken! Wij werken met verschillende systemen waardoor wij áltijd een oplossing hebben voor u.

Wat is een verstevigingslaag?

Onder een gellak, wordt een extra basislaag, aangebracht. 3 systemen vallen hieronder, n.l. De verstevigingslaag Flex, Medium en Strong. Niet alleen blijft hierdoor de gellak veel beter en langer zitten maar voorkomt ook het inscheuren van de natuurlijke nagel.

Product wordt aangebracht op de natuurlijke nagel. De nagels worden niet verlengd. 

Gellak

Dit is hét (nagel)lakken van nu! Een gel(lak) hard uit in een lamp. Dit terwijl gewone nagellak moet drogen aan de lucht. De gellak is direct “droog” zodra deze uit de lamp komt. 

Een “gewone” gellak op een natuurlijke nagel is c.a. 14 dagen aanwezig. Hierna kan het product gaan chippen en/of liften omdat de nagel gaat “werken/sponzen”.

Wij adviseren altijd om een verstevigingslaag onder de gellak om het resultaat te waarborgen en te behouden.

Zelf lakken?

Indien gewenst kan de nagels zelf ook worden gelakt in de gewenste kleur (nagel)lak. De basislaag kunnen we aanbrengen in een lichte of semi transparante kleur. De aangebrachte lak kan dan verwijdert worden d.m.v. polish remover zonder acetone.

Verstevigingslaag Flex

De natuurlijke nagel krijgt een lichte versteviging. De nagel blijft flexibel en zal door groeien zonder dat de nagels inscheuren. De nagel kan een bepaalde lengte aan. Zodra de maximale groei bereikt is zal dit systeem niet meer voldoende zijn voor de behandeling. Als de nagel kort gedragen wordt dan kan de behandeling voortgezet worden. Indien lengten gewenst zijn, dan kan er overgegaan worden naar een andere behandeling, verstevigingslaag Medium met gellak of naar de verstevigingslaag Strong met gellak.

We hebben een zéér ruime kleuren assortiment. 

Verstevigingslaag Medium

De natuurlijke nagel krijgt een lichte versteviging. De nagel blijft flexibel en zal groeien zonder dat de nagels inscheuren. De nagel kan een bepaalde lengte aan. Zodra de maximale groei bereikt is zal dit systeem niet meer voldoende zijn voor de behandeling. Indien lengten gewenst zijn dan kan er overgegaan worden naar een andere behandeling, de verstevigingslaag Strong met gellak of kunstnagels.

We hebben een zéér ruime kleuren assortiment. Deze behandeling is uiteraard uit te voeren in één kleur gellak als zowel in een French Manicure.

Verstevigingslaag Strong

De natuurlijke nagels worden voorzien van een zeer sterke verstevigingslaag. Een waanzinnige nieuwe techniek wat zojuist is gelanceerd in de nagelmarkt! De nagel kan probleemloos groeien zonder dat dit gaat chippen of inscheuren zodra dit de maximale groeilengte bereikt heeft. Nadat dit product is aangebracht kunnen de nagels gelakt worden in de gewenste kleur.

We hebben een ruim kleuren assortiment. Uiteraard is deze behandeling uit te voeren in een French Manicure.

    Winkelmand

    ZATERDAGDEAL

    Een heerlijke gezichtsbehandeling van € 75,50 voor € 39,50!