AFSPRAAK

Openingstijden

Kijk voor onze actuele openingstijden op de contact pagina

Plan online uw afspraak in onze salon!

Maak snel en eenvoudig een afspraak online. 

Kies een categorie en klik de gewenste categorie aan. 

Bijvoorbeeld: gezichtsbehandeling. Wanneer de categorie gekozen is, in dit geval – gezichtsbehandeling. Dan worden de afspraaktypes zichtbaar. Alle (gezichts)behandelingen zijn zichtbaar, inclusief inhoud van de behandeling en de daarbij horende prijzen.

Klik de gewenste afspraaktype (behandeling) aan en scrol naar onderen totdat de knop – volgende – zichtbaar is. klik op volgende.

Note: In verband met de (beperkte) mogelijkheden van het (software) programma, zijn de prijzen en tijden van de top stylisten zichtbaar en automatisch ingesteld. In de volgende stap kan er gekozen worden voor een medewerker. Indien er gekozen wordt voor de medewerker – Jacqueline – wordt de master prijzen gehanteerd.

Kies vervolgens de medewerker die gewenst is. Zodra de medewerker gekozen is kies je voor de knop – volgende. Of kies voor alle tijden tonen.

Kies een datum en tijd
Zijn er (online) geen beschikbare tijden op een “korte” termijn beschikbaar, bel dan even naar de salon 038 – 7074215. Wellicht hebben we oplossing voor je. Of kijk bij categorie junior, stylist of master.

Wanneer er een datum en tijd is gekozen dan is de afspraak zichtbaar en kan er gekozen worden voor volgende om de boeking af te ronden. 

Vul je persoonlijke gegevens in zodat je boeking goed in ons systeem komt. Klik dan op Ga verder.

 

De prijzen zijn zichtbaar zodra er een categorie is gekozen. Vanuit een categorie kan er een afspraaktype worden gekozen. De prijzen worden zichtbaar in de afspraaktype.

Bij JC Cosmetics hanteren we een prijsdifferentiatie. Dat betekent dat er, afhankelijk door wie je geholpen wordt, een andere prijs gevraagd wordt. Het verschil tussen deze niveaus en prijsklassen is bepaald door de opleiding- en ervaringsjaren.

Er zijn vier categorieën; Junior, Stylist, Top Stylist en Master Stylist. 

* Er kan gebeuren dat er een bepaalde categorie niet gekozen kan worden door personeels(onder)bezetting.

Download de app

Download de afspraken app voor IOS of Android.

online afspraak
    Winkelmand