PARAFINNE WAX TREATMENT

PARAFFINE WAX FEET TREATMENT

De huid krijgt écht een enorme boost! Het effect is direct zichtbaar en voelbaar. 

Wat is een parafinne behandeling?

Paraffine is een natuurlijk bestanddeel van ruwe olie en is vergelijkbaar met een zachte was, verrijkt met etherische oliën zoals bijvoorbeeld lavendel.

Effect van paraffine

Een paraffine (pakking) behandeling is een zeer aangename voetverzorging met direct zichtbaar resultaat. De behandeling hydrateert en verzacht de nagelriemen en huid. De huid krijgt een gezonde uitstraling. De paraffine stimuleert de bloedsomloop, kalmeert en ontspant de huid.

Huidverjonging

Paraffine zorgt ook voor een lichte dieptereiniging zodat uw voeten er verzorgd en jonger gaan uitzien. Het is een ideale verwennerij in de koude winterdagen! Het verzacht pijnlijke spieren en vermindert ontstekingen in gewrichten. Daarnaast wordt het onderhuids bindweefsel verbeterd. Vooral voor mensen met een zeer droge of ruwe huid en winterkloven is deze verzorging een absolute must.

Huidproblemen

Een zeer geschikte behandeling voor kloven, eczeem, psoriasis, droge huid, gewrichtspijnen (reuma, artritis, fibromyalgie) etc. 

Spieren

Het verbeterd de doorbloeding, de beweeglijkheid van de gewrichten en maakt de spieren soepel.

Hoe werkt een parafinne pakking?

De paraffine is verwarmd in een paraffinebad. De voeten worden vervolgens ondergedompeld in de paraffine. De parafinne stolt dan direct (dit ziet eruit als kaarsenvet). De voeten worden daarna afgedekt, om de warmte te behouden.  Door de warme paraffine, die de huid helemaal afsluit, gaan de poriën openstaan. De werkzame stoffen kan hierdoor beter in de huid komen. 

Wist u dat?

Essentiële oliën krijgen veel werkingen toegeschreven en worden over het algemeen als heel krachtig en effectief ervaren. De werking gaat dan ook veel verder dan dat het enkel lekker ruikt. Wij passen dit daarom altijd toe in onze behandelingen. Sommige oliën werken antibacterieel, de ander weer rustgevend. Een extra dimensionaal aan de behandeling.

PARAFINNE WAX FEET TREATMENT

 

Een parafinne wax treatment is ook te boeken in combinatie met een (pedicure)behandeling.

Everything should be made as simple as possible, but not simpler.

Alles moet zo simpel mogelijk gemaakt worden, maar niet simpeler.

Albert Einstein

Voordelen

  • Maakt de huid zacht.
  • Maakt de huid soepel en elastisch.
  • Geeft de huid een mooie glans.
  • Verminderd rimpels.
  • Hydrateren van de huid.
  • Stimuleert de bloedsomloop.
  • Goed voor de beweegbaarheid van de gewrichten.
  • Ruikt heerlijk, stimuleert de zintuigen en verminderd stress. 
    Winkelmand