Webshop

DERMALOGICA | PRECLEANSE BALM


49.00

PreCleanse Balm is de eerste stap in Dermalogica’s dubbele reiniging. Haal het meest optimale resultaat uit jouw reinigingsroutine en ontdek een frisse, gehydrateerde en ultra schone huid. De balsem is door gebruik van reinigende en conditionerende ingrediënten zoals Abrikozenpitolie, Natuurlijk Biolipiden Complex en Lavendel/Grapefruit/Mandarijn/Eucalyptus oliën ideaal voor de normale tot droge huid.

In tegenstelling tot PreCleanse lijkt PreCleanse Balm eerst een vaste samenstelling. Deze smelt bij de applicatie tot een rijke conditionerende olie die gemakkelijk het opgebouwde vuil oplost zonder de beschermende huidbarrière daarbij te strippen, de poriën te verstoppen of irritatie te veroorzaken. Na slechts een enkele reiniging met de PreCleanse Balm is de huid al voldoende voorbereid voor een grondige reiniging met je aanbevolen Dermalogica cleanser.

hoofdingrediënten:

  • Abrikozenpitolie is een lichtgewicht olie die rijk is aan essentiële oliën en de vochtbalans herstelt
  • Natuurlijk Biolipiden Complex gaat vochtverlies tegen en versterkt de natuurlijke huidbarrière
  • Lavendel-, Grapefruit-, Mandarijn-, en Eucalyptus olie revitaliseren de huid

Huidconditie:
Voor de normale tot droge huid

Gebruiksduur:
Een fullsize PreCleanse Balm (90 ml) bevat gemiddeld 82 applicaties.

Wissen
Verder winkelen

Beschrijving

Hoe te gebruiken

PreCleanse Balm is de eerste stap in Dermalogica’s dubbele reiniging. Deze stap verwijdert alle make-up en ander in olie oplosbaar vuil. Tijdens de volgende stap verwijder je al het overige in water oplosbare vuil en onzuiverheden. De meegeleverde reinigingshandschoen zorgt voor een nog effectievere reiniging en maakt aanbrengen van de balsem nog makkelijker. Breng de balsem aan op een droog of ietwat vochtig gezicht en masseer in met de reinigingshandschoen. Schuim een beetje op en verwijder met water.

Extra informatie

Inhoud

90 ml

    Winkelmand