Rocket Coarse


23.99

Rocket Coarse

Een universeel keramisch bit met dubbelzijdig snijranden. Bit is geschikt voor zowel rechts als linkshandigen. Dit bitje loopt af in een spitse punt.

Uitstekend te gebruiken voor onder andere, product verwijderen uit de nagelwallen en nagelriem, ingegroeide (teen)nagels, vliesjes verwijderen en onder de vrije randen.

Beschrijving

De bitjes van JC Nail Design zijn allemaal universeel. Daardoor zijn geschikt voor alle E Files (Frees machines). De bitjes zijn voorziening van een dubbele gladde snijrand waardoor het bitje gebruikt kan worden door rechts en linkshandigen.

De Ceramic Bits zijn zeer sterk en krachtig in gebruik. Ceramic is een vrij licht materiaal. Is slijtvast, bestand tegen chemische en mechanische belasting. Gebruik is eindeloos. De hittevorming is laag waardoor wrijvingshitte nihil tot niet aan de orde is! De bits kunnen door studenten en door professionals worden gebruikt.

Zijn zeer gemakkelijk te reinigen en vele malen duurzamer andere bitjes. Bij correct gebruik gaan ze maar liefst 5 x langer mee!

Geschikt voor alle soorten nagels en klanten. Bij diabetes adviseren wij de Round Cylinder bit of Corn.

Ceramic bits is een materiaal met minimale milieubelasting.

De JC Nail Design Bits i.c.m. JC Drill Master worden de behandeltijden niet aanzienlijk korter maar het ontlast ook je lichaam!

    Winkelmand