Webshop

Aanbieding!

JC Gellak 22


8.99

JC Gellak 22

Een schitterende gel polish in een oudroze kleur.  Deze gel polish is maar liefst dekkend in één laag en is al, in combinatie met de JC Curing Master LED lamp, uitgehard in 30 seconden!

De JC Gel Polish is een zeer sterk gepigmenteerde gel polish. Dit is een zeer goed ontwikkelde gel polish om het perfecte resultaat te boeken.

De JC Gel Polish collection is speciaal ontwikkeld voor de natuurlijke nagel maar is tevens geschikt voor het aflakken van kunstnagels. Voor een superieure hechting is de JC Ultra Base Gel light Pink of de JC Ultra Base Gel Pink een perfecte uitkomst! Dankzij een speciale formule met een hoge viscositeit geeft dit meer ondersteuning aan de natuurlijke nagel en aan de Gel Polish. Kijk voor meer informatie bij de JC Ultra Base Gel.

De JC Gel Polish heeft een inhoud van 9 ml. Een klein handig formaat met een klein prijsje. De cap ligt makkelijk en comfortabel in de hand en is uitgerust met een goed penseel. Waardoor het lakken gemakkelijk en streeploos gaat.

De JC Gel Polish Collection 7 prachtige kleuren, nude, oudroze, zuurstokroze, oudroze, romantisch zachtroze, beige en wit.

Beschrijving

Stappen

  • Breng een dunne laag JC Base Gel aan en cure dit uit in de JC Curing Master LED Lamp.
  • Breng vervolgens de kleurlak aan. De JC Gel Polish is dekkend in één laag. Bij onervarenheid adviseren wij de kleurlak in twee á drie lagen aan te brengen. I.v.m. het voldoende uitharden van het product. Hard de JC Gel Polish uit in de JC Curing Master LED lamp na de aangebrachte kleurlaag.
  • Lak de kleurlak af met de JC Top Gel of met een Jade Matte Top Gel. Cure de JC Top Gel of de Jade Matte Top Gel 60 seconden in de JC Curing Master Led Lamp. Neem met een JC Nail Wipe, licht bevochtigd met de JC Gel Cleaner, de JC Top Gel af. Voor een nog hogere hoogglans, laat de JC Top Gel 10 á 15 seconden afkoelen alvorens je dit lichtelijk afveegt. De JC Top Gel Fast Finish heeft na de uitharding geen plaklaag en is het niet nodig om dit af te nemen met een licht bevochtigde JC Nail Wipe i.c.m. JC Gel Cleaner.

Voordelen en eigenschappen van JC Gel Polish

Het nieuwe nagellakken! De JC Gel Polish breng je aan als een nagellak. Een absoluut voordeel is dat de Gel Polish pas uithardt nadien dit in de lamp geplaatst wordt, een ander voordeel is dat de JC Gel Polish direct uitgehard is nadat het uit de JC Curing Master Led komt. Het heeft geen droogtijd en dankzij de veelzijdige productlijn van JC Nail Design is het mogelijk om alle producten met elkaar te combineren om het optimale en juiste resultaat te behalen. Zodoende is lifting en chippen verleden tijd! De JC Gel Polish is makkelijk en snel afweekbaar. Al onze gels zijn overigens soak off gels. Door het bovenste laag iets open te vijlen, de wipe met de JC Artificial Nail Remover – acetone aan te brengen. Weekt het product zelfstandig af. Niet alle Artificial Nail Remover zijn hetzelfde! Kijk voor meer informatie bij JC Artificial Nail Remover.

Dezelfde producten gebruiken wij niet alleen in onze opleidingsinstituten maar ook in onze eigen JC Beauty Salon. U gaat dus werken met professionele producten die gemaakt worden en gebruikt worden door professionals.

Extra informatie

Gewicht 0.05 kg
Afmetingen 3.3 × 3.3 × 8.4 cm
Artikel

Effect

JC Gellak Collection

JC Gellak 10, JC Gellak 13, JC Gellak 20, JC Gellak 22, JC Gellak 24, JC Gellak 27, JC Gellak 28, Alle kleuren

    Winkelmand