Webshop

Sanding Bit + 5 Sanding Bands


8.99

Sanding Bit + 5 Sanding Bands

De Sanding Bands moeten om de Sanding Mandrel geschoven worden. De Sanding band is een #150 grit. De Sanding Band is erg multi functioneel. Dit kan gebruikt worden voor het preppen van de nagels, verwijderen van gellak, het uitvijlen van kunstproduct en ga zo maar door. Wanneer de Sanding Band niet meer vijlt kan er zo weer een nieuwe aangeschoven worden.

Beschrijving

De bitjes van JC Nail Design zijn allemaal universeel. Daardoor zijn geschikt voor alle E Files (Frees machines). De bitjes zijn voorziening van een dubbele gladde snijrand waardoor het bitje gebruikt kan worden door rechts en linkshandigen.

De Ceramic Bits zijn zeer sterk en krachtig in gebruik. Ceramic is een vrij licht materiaal. Is slijtvast, bestand tegen chemische en mechanische belasting. Gebruik is eindeloos. De hittevorming is laag waardoor wrijvingshitte nihil tot niet aan de orde is! De bits kunnen door studenten en door professionals worden gebruikt.

Zijn zeer gemakkelijk te reinigen en vele malen duurzamer andere bitjes. Bij correct gebruik gaan ze maar liefst 5 x langer mee!

Geschikt voor alle soorten nagels en klanten. Bij diabetes adviseren wij de Round Cylinder bit of Corn.

Ceramic bits is een materiaal met minimale milieubelasting.

De JC Nail Design Bits i.c.m. JC Drill Master worden de behandeltijden niet aanzienlijk korter maar het ontlast ook je lichaam!

    Winkelmand

    ZATERDAGDEAL

    Een heerlijke gezichtsbehandeling van € 75,50 voor € 39,50!